A Betnovate-C krém olyan gyógyszer, amely két gyógyszert kombinál, a betametazont és a klioquinolt. Baktériumok és gombák által okozott bőrfertőzések kezelésére szolgál. Segíti a gyulladásos bőrbetegségek kezelését is a bőrpír, a duzzanat és a viszketés csökkentésével.

Termék leírás:

Márkanév: Betnovate-C krém
Összetétel: Betametazon + Clioquinol
Gyártó: Glaxo SmithKline Pharmaceuticals Ltd.
Forma: cső
Csomagolás: 30 gm 1 csőben

Mikor alkalmazható a Betnovate-C krém?

A baktériumok által okozott bőrfertőzések
A gombák által okozott bőrfertőzések
Gyulladásos és viszkető bőrbetegségek

Milyen előnyei vannak a Betnovate-C krémnek?

A Betnovate-C krémet ekcéma, pikkelysömör és dermatitis kezelésére használják, többek között a gyulladásos bőrbetegségek között. Gyakran alkalmazzák fertőzés vagy annak lehetősége esetén, valamint gyulladás esetén. Előnyös a beteg számára bakteriális bőrfertőzések, gombás bőrfertőzések, valamint gyulladással és viszketéssel járó bőrbetegségek esetén.

Hogyan működik a Betnovate-C krém?

A Betnovate C krém elkészítésében a betametazon és a klioquinol sói vesznek részt.

A betametazon egy kortikoszteroid, amely gátolja a bőrben lévő kémiai hírvivők felszabadulását, amelyek bőrpírokat, viszketést és duzzanatot okoznak. Általában ilyen vegyi anyagok szabadulnak fel, amikor a bőr reagál az allergénekre.

A klokinolin a gombaellenes forma, amely antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Úgy működik, hogy megakadályozza a gombák és baktériumok szaporodását és szaporodását.

Milyen mellékhatásai vannak a Betnovate-C krémnek?

A legtöbb mellékhatás csekély és eltűnik, amikor teste reagál a gyógyszerre. Forduljon orvosához, ha ők, vagy ha aggódik miattuk.

-> Bőrkiütések
-> Forró vagy égő érzés
-> Viszketés
-> A bőr elvékonyodása és a striák megjelenése
-> Változások a bőr színén
-> A haj növekedésének rendellenes növekedése
-> Az erek megjelenése a bőr felszíne alatt

Óvintézkedés és figyelmeztetés a Betnovate-C krémre

Fontos, hogy tájékoztassa kezelőorvosát, ha már szed vagy nemrégiben szedett más gyógyszereket ugyanarra vagy más betegségre. Ezt a gyógyszert óvatosan és körültekintően kell alkalmazni terhes és szoptató nők számára. Nem szabad használni ezt a gyógyszert, ha megerősített allergiája van rá. Beszéljen orvosával a vényköteles kezelésről. Beszéljen orvosával arról, hogy alternatív kezelést írnak elő az Ön állapotára vonatkozóan.

Betnovate-C krém szállító és nagykereskedő

Vásároljon ömlesztve Betnovate-C krémet nagykereskedelmi áron. Híres és jól ismert gyógyszergyár vagyunk, amely generikus és márkás gyógyszereket kínál a legalacsonyabb versenyképes áron. A Betnovate-C krém online megrendeléséhez a Betnovate-C krém szállítójától és nagykereskedőjétől megfelelő döntés lehet. A Betnovate-C krémet világszerte szállítjuk, beleértve az Egyesült Államokat, Tajvanot, Ausztráliát, Fidzsi-szigeteket, Új-Zélandot, Malajziát, az Egyesült Királyságot, Hongkongot, Kínát, Vietnamot, Fülöp-szigeteket, Kambodzsát, Egyesült Arab Emírségeket, Szingapúrot, Zimbabwét és még sok más országot. További információért hívjon minket a + 91-9873336444 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a sales@oddwayinternational.com címre.