Az Aziderm 20% krém 'Azelainsavat tartalmaz, egy antibakteriális gyógyszert, amelyet pattanások (pattanások) és rosacea kezelésére használnak. Elpusztítja a baktériumokat, csökkenti a gyulladást és eltávolítja az elzáródott pórusokat. Az Aziderm 20% krém baktériumölő szerként hat, és megöli a pattanásokat okozó baktériumokat, a Propionibacterium acnes-t.

Termék leírás:

Márkanév: Aziderm krém 20%
Hatóanyagok: Azelainsav krém 20 tömeg%
Gyártó: Micro Labs Limited
Csomagolás: 1 cső csomagolása
Minimális rendelés: 200 csomag

Milyen előnyei vannak az Aziderm 20% krémnek?

Az Aziderm 20% krém pattanásokat kezel, amelyeket általában pattanásoknak hívnak. Elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat, és megakadályozza a foltok és pattanások megjelenését. Néhány hétbe telik, amíg a mérhető hatás megjelenik, ezért használd tovább, akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem működik. A pattanások a javulás előtt gyakran súlyosbodhatnak, de megfelelő kezeléssel a bőr kitisztul. A hegek ritkábban jelennek meg, ha korán kezdi el használni őket. Amikor a bőre kitisztul, ez a gyógyszer jobban fogja érezni magát, és növeli a morálját. Ha ekcéma vagy napégett bőröd van, kerüld a használatát.

Hogyan működik az Aziderm 20% krém?

Az Aziderm 20% krém „Azelainsavat” tartalmaz, amely egy természetes dikarbonsav, amely olyan szemekben van jelen, mint az árpa, a búza és a rozs. A Propionibacterium acnes-t és a Staphylococcus epidermidist (gram-pozitív baktériumok) az Aziderm 20% Cream elpusztítja. Úgy működik, hogy megakadályozza a sejtfehérjék szintézisét a baktériumokban. Az Aziderm 20% krém eltávolítja a pórusokból a gyulladást és kitörést okozó baktériumokat. Csökkenti a gyulladást, ami kevésbé látható, duzzadt és irritált pattanásokat eredményez. Az Aziderm 20% krém elősegíti a bőr megújulását és megakadályozza a pattanások és mitesszerek kialakulását.

Az Aziderm 20% krém mellékhatásai:

A mellékhatások többsége csekély, és elmúlik, mivel a test reagál a gyógyszeres kezelésre. Ha nem múlnak el, vagy aggódik miattuk, beszéljen kezelőorvosával.

Száraz bőr
A bőr gyengédsége
Nyelési nehézség
Az alkalmazás helyén bőrpír, viszketés és égő érzés

Óvintézkedések és figyelmeztetések az Aziderm 20% krémmel kapcsolatban:

Terhesség és szoptatás alatt fokozott óvatosság szükséges.
Tartsa távol a kezét pupilláitól, szájától és egyéb nyálkahártyájától.
Javasoljuk, hogy a beteg arcának mosásához csak nagyon gyengéd szappanokat vagy szappan nélküli tisztító krémeket használjon.

Aziderm 20% krém szállító és nagykereskedő

Ha az Aziderm 20% tejszínt ömlesztve, nagykereskedelmi áron kívánja megrendelni, közvetlenül kapcsolatba léphet velünk, vagy ellátogathat weboldalunkra. Az Oddway International az Aziderm 20% tejszín exportőre, nagykereskedője és ömlesztett szállítója. Világszerte generikus és márkás gyógyszereket kínálunk, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Japánt, Kínát, Hongkongot, Ausztráliát, Új-Zélandot, Szingapúrot, Romániát, Magyarországot, Oroszországot, Kenyát, Malajziát és Európát. További információért hívjon minket a + 91-9873336444 telefonszámon, vagy küldjön egy e-mailt a sales@oddwayinternational.com címre.