Az Aziderm 15% gél egy helyi gyógyszer, amelyet pattanások (pattanások) kezelésére használnak. Hatékonyan enyhíti a pattanások különböző formáival járó csomókat, bőrpírt és duzzanatot azáltal, hogy megöli a pattanásokat okozó baktériumokat.

Az Aziderm 15% gél előnyei

Az Aziderm 15% gél kezeli a pattanásokat. Elpusztíthatja a pattanásokat okozó baktériumokat és megakadályozza a foltokat vagy pattanásokat. Általában több hétbe telik észrevehető eredmények elérése, ezért kérjük, továbbra is használja, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem működik. Néha a pattanások rosszabbodhatnak, mielőtt javulnak, de ha helyesen alkalmazzák, a bőre tisztább lesz. Minél korábban kezdi el használni, annál kevésbé valószínű, hogy hegesedik. Amikor a bőr mentes a pattanásoktól, a gyógyszer segít javítani a hangulatot és növelni a bizalmat. Ha ekcémája vagy leégése van, nem szabad használni.

Termék leírás

Aziderm Azelainsav 15% gél szállító Aziderm Azelainsav 15% gélexportőr

Márkanév: Aziderm 15% gél
Hatóanyag: Azelainsav gél 15 tömeg%
Gyártó: Micro Labs Limited
Csomagolás: 1 cső csomagolása
Minimális rendelés: 100 csomag

Az Aziderm 15% gél gyakori mellékhatásai


égés, irritáció, viszketés és bőrpír

A legtöbb mellékhatás nem igényel orvosi ellátást, és eltűnik, amikor a test alkalmazkodik a gyógyszeres kezeléshez. Ha továbbra is fennállnak, vagy aggódik miattuk, kérjük, forduljon orvosához

Aziderm 15% gél tömeges exportőrrel megbízható és tanúsított egészségügyi platform | Oddway International

Először egy egészséges világ létrehozásának kezdeményezését javasoltuk az orvosi ellátás előtérbe helyezésével. A te boldogságod a legfontosabb. Cégünk minden nap azon dolgozik, hogy gondtalan orvosi szolgáltatásokat nyújtson azáltal, hogy kényelmes és kényelmes orvosi szolgáltatásokat nyújt Önnek. Szenvedélyes csapattal dolgozunk a legjobb eredmények elérésében. Azelaic Acid márkanevet kínálunk az Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban, Egyesült Arab Emírségekben, Fülöp-szigeteken, Svédországban, Olaszországban, Japánban, Hong Kongban, Malajziában, Ausztráliában, Szingapúrban, Iránban, Thaiföldön, Dél-Koreában, Új-Zélandon, Ukrajnában ... és más országokban / régiók.

Lépjen kapcsolatba velünk:
Hívás | WhatsApp: + 91-9873336444 / + 91-11-43526658
Skype | WeChat: Oddway2010
Webhely: https://www.oddwayinternational.com/
E-mail: sales@oddwayinternational.com