Mi a Betnovate-N krém?

A Betnovate-N krém kombinált gyógyszer, amelyet különféle típusú bőrfertőzések kezelésére használnak. Minimalizálja a gyulladás tüneteit, például a bőrpírt, a duzzanatot és a viszketést. Antimikrobiális hatást fejt ki a fertőzést okozó mikroorganizmusokkal szemben is.

Termék leírás:

Márkanév: Betnovate-N krém
Összetétel: Betametazon + Neomycin
Gyártó: Glaxo SmithKline Pharmaceuticals Ltd.
Forma: cső
Csomagolás: 20 gm 1 csőben

Milyen előnyei vannak a Betnovate-N krémnek?

A bakteriális bőrfertőzések kezelésében: A Betnovate-N krémet olyan bőrbetegségek kezelésére használják, mint az ekcéma, a pikkelysömör, a súlyos rovarcsípés, a szúró hő és más típusú kiütések. Csökkenti a duzzanatot, bőrpírt és viszketést, így segít megelőzni a karcolódást, amely tovább irritálhatja a bőrt.

Hogyan működik a Betnovate-N krém?

A Betnovate-N krém betametazon-valerátot tartalmaz
amely az úgynevezett szteroidok és az antibiotikum neomicin-szulfát nevű gyógyszerek csoportjába tartozik. A szteroidok segítenek csökkenteni a bőr bőrpírját, duzzanatát és irritációját (ami blokkolja bizonyos kémiai hírvivők (prosztaglandinok) termelését). Az antibiotikumok segítenek a bakteriális fertőzések kezelésében. Megállítja a baktériumok szaporodását a bőrön, megakadályozva a létfontosságú fehérjék szintézisét, amelyekre a baktériumok az életfontosságú funkciók ellátásához szükségesek.

Milyen mellékhatásai vannak a Betnovate-N krémnek?

A mellékhatások többsége csekély, és elmúlik, mivel a test reagál a gyógyszeres kezelésre. Ha nem múlnak el, vagy aggódik miattuk, konzultáljon orvosával.

-> Égő érzés
-> Bőrviszketés
-> Pirosság
-> Kiütések
-> Pigmentáció
-> Túlzott szőrnövekedés
-> A bőr helyi elvékonyodása
-> Változás a bőr színében

Óvintézkedések és figyelmeztetések a Betnovate-N krémről:

Fontos, hogy tájékoztassa kezelőorvosát, ha már szed vagy nemrégiben szedett más gyógyszereket ugyanarra vagy más betegségre. Ezt a gyógyszert óvatosan és körültekintően kell alkalmazni terhes és szoptató nők számára. Nem szabad használni ezt a gyógyszert, ha megerősített allergiája van rá. Beszéljen orvosával arról, hogy alternatív kezelést írnak elő az Ön állapotára vonatkozóan.

Betnovate-N krém ömlesztve a szállítótól és az exportőrtől

Ha a Betnovate-N krémet ömlesztve, nagykereskedelmi áron szeretné megrendelni, közvetlenül kapcsolatba léphet velünk, vagy ellátogathat weboldalunkra. Az Oddway International gyógyszermárkák exportőre, importőre és ömlesztett szállítója a márkás gyógyszereknek. Világszerte generikus és márkás gyógyszereket kínálunk, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Japánt, Kínát, Hongkongot, Ausztráliát, Új-Zélandot, Szingapúrot, Romániát, Magyarországot, Oroszországot, Kenyát, Malajziát és Európát. További információért hívjon minket a + 91-9873336444 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a sales@oddwayinternational.com e-mail címen.