What is Valganciclovir?

A Valganciclovir vírusellenes gyógyszer. Szervátültetésen átesett embereknél alkalmazzák, hogy elkerüljék a citomegalovírus (CMV) nevű vírus által okozott betegséget. A CMV-betegség súlyos testfertőzésekhez vezethet, amelyek vakságot okozhatnak, beleértve a CMV retinitisnek nevezett szemfertőzést is. A Valganciclovir lassítja a CMV vírus fejlődését. Segít megakadályozni a fertőzés terjedését a test más részein.

A Valganciclovir CMV retinitis (AIDS) kezelésére előrehaladott HIV-fertőzésben szenvedőknél is alkalmazzák. Ez a gyógyszer segít kezelni és csökkenteni a vakság kockázatát a CMV retinitis szabályozásával.

Brands Valganciclovir are available

Valnova Valganciclovir 450mg tablets
Valcip Valganciclovir 450mg tablets
Valchek 450mg Valganciclovir tablets
Cymgal 450mg Valganciclovir Tablets

A Valganciclovir mellékhatásai:

A Valganciclovir általában hányással, hasmenéssel, fejfájással és gyomorfájdalommal, szájfekélyekkel, hát-, ízületi vagy izomfájdalommal, lázzal, alvási nehézséggel, perifériás neuropathiával és a retina leválásával jár együtt.

Ezeket a mellékhatásokat a Valganciclovir okozhatja. Ha ezen tünetek bármelyike ​​súlyos vagy nem múlik el, mondja el orvosának:

Foltok, fényvillanások vagy fekete függöny megfogása az egész felett
Csökkent vizelés
Vizelet vér
Problémák a látással
A karok, vállak, lábak, bokák vagy alsó lábak duzzanata
A csalánkiütés
Kiütés
Viszkető
A bőr vagy a szemek sárgulása; étvágytalanság; sötét vizelet; és / vagy világos bélmozgás
Nem szándékos remegés vagy remegés
Zsibbadás, kényelmetlenség, égő vagy bizsergő érzés a kézben vagy a lábban
Rohamok

Ellenjavallatok

Ellenjavallt olyan betegeknél, akiknek klinikailag releváns túlérzékenységi (pl. Anafilaxiás) reakciója volt a valganciklovirra, a ganciklovirra vagy a készítmény bármely összetevőjére. A valganciklovir ellenjavallt szoptatás alatt.


Fontos figyelmeztetések és óvintézkedések a Valganciclovir Tablettáról:

Hematológiai toxicitás: szélsőséges leukopenia, neutropenia, vérszegénység, thrombocytopenia, pancytopenia és a csontvelő meghibásodása, ideértve a dokumentált aplastikus velőt is

Károsodott termékenység: A valkaniklovir ideiglenes vagy tartós spermatogenezis gátlást okozhat hímeknél és termékenység szuppressziót nőknél, állati adatok és korlátozott humán adatok alapján.

Magzati toxicitás: A Valganciclovir állatkísérletek alapján emberi születési rendellenességeket okozhat.

Mutagenezis és karcinogenezis: A valganciklovir állatkísérletek alapján emberi rákot okozhat.

A valganciclovir szedése előtt tájékoztassa kezelőorvosát és gyógyszerészét:
Ha allergiás a valganciklovirra vagy bármely más gyógyszerre.
Ha műtéten esik át, beleértve a fogorvosi rendelőt is.
Ha szoptat. A valganciclovir szedése alatt nem szabad szoptatnia.
A Valganciclovir elálmosodhat, szédülhet, bizonytalan, zavart, kevésbé éber vagy görcsrohamot okozhat.

Hogyan kell bevenni a Valganciclovirt?

A Valganciclovir Teva tablettát pontosan az orvos által előírt módon vegye be. Kövesse a vényköteles címkén található összes utasítást, és olvassa el az összes gyógyszeres útmutatót vagy utasítást. A gyógyszert pontosan az utasításoknak megfelelően használja.

Valganciclovir Exportőr és Nagykereskedő

Az Oddway International az egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalat, amelynek évtizedes tapasztalata van. Kínálunk Önnek kiváló minőségű  Valganciclovir Tablettát ömlesztve nagykereskedelmi áron és más generikus gyógyszereket. A Valganciclovir és a különböző pharma tabletta és kapszula készítmények különféle gyógyszeradagolási formákban is kaphatók. Ezen termékek nagy mennyiségű szállító és exportáló eszközzel is rendelkezünk. Arra törekszünk, hogy világszínvonalú, kiváló minőségű generikus gyógyszerek elérhetőek legyenek elérhető áron az egész világon.