A Melalite forte krémet az Abbott Pharmaceuticals gyártja. Ez egy bőrfehérítő krém, hatékony helyi gyógyszer, amelyet hiperpigmentált bőrbetegségek, például napfény, hormonális változások, öregedés stb. Miatt a bőrön megjelenő sötét foltok, szeplők és foltok kezelésére használnak. Hidrokinont tartalmaz 4%, amely fokozatos fehérítőszer, amely világosítja a sötét foltokat és villámló bőrt ad

Hogyan működik a Melalite Forte krém?

Csökkenti a pigment (melanin) mennyiségét, amely a bőr sötétedését okozza. Ezt a tirozináz (a melanin előállításához szükséges enzim) aktivitásának gátlásával teszi.

Termék leírás:

Márkanév: Melalite Forte krém
Hatóanyag: 4% w / w hidrokinon
Gyártó: Abbott Pharmaceuticals
Csomagolás: 1 cső csomagolása

 

 

Hogyan kell használni a Melalite krémet?

Általában ezt a krémet kell alkalmazni az érintett területekre, és rendszeresen kétszer kell keverni. Kövesse az utasításokat és az adagokat az orvos utasítása szerint. A krém alkalmazása előtt győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták-e.

Minden bőrtípusra és bőrszínre biztonságos?

Bár a melalit általában jól tolerálható. De van néhány kivétel.
Ha száraz vagy érzékeny bőrtípusú, akkor szárazságot vagy irritációt tapasztalhat. A normál vagy zsíros bőrű emberek ritkábban tapasztalják ezeket a mellékhatásokat.

A Melalite forte krém használatának mellékhatásai:

  • Száraz bőr
  • Vörösség
  • A bőr égése
  • Viszkető
  • A bőr hámlása

Óvintézkedések és figyelmeztetések, amelyeket be kell tartani a Melalite Forte krém használata előtt vagy után:

  • Ez a krém nem ajánlott terhes nőknek, ha van ilyen, kérjük, konzultáljon orvosával a használata előtt.
  • Ne használja ezt a krémet, ha bármilyen allergiás problémája van.
  • Ez a krém csak külső használatra ajánlott, kerülje a szem, az orr és a száj területének alkalmazását.
  • Ez a krém nem biztonságos a gyermekek számára.
  • A krém használata után ajánlott minimalizálni a napsütést. Próbálja ki a megfelelő óvintézkedéseket, amikor kimegy.

Hol lehet megvásárolni a Melalite Forte krémet nagykereskedelmi áron?

Ha ömlesztett Melalite forte krémet szeretne rendelni, akkor az Oddway International a legjobb hely bőrápolási termékek és egyéb gyógyszerészeti termékek vásárlásához. Megbízható gyógyszerszolgáltató, nagykereskedő, exportőr és importőr a generikus, márkás, OTC gyógyszerek, injekciók, oltások, bőrápolási termékek és egyéb gyógyszeripari termékek területén. Szakterületünk olyan életmentő gyógyszerek szállítása is, mint a rák, a hepatitis, a HIV / AIDS és még sok más, ha magas költségekkel küzd, akkor ellátogathat az Oddway International oldalra. Itt kiváló minőségű hiteles gyógyszereket találhat a legalacsonyabb áron, gyors szállítással az egész világon. További információkért vagy a Melalite forte krém árának megismeréséért lépjen velünk kapcsolatba e-mailben: sales@oddwayinternational.com vagy hívjon a + 91-9873336444 telefonszámon.