A szildenafil-citrátról

A szildenafil a férfi merevedési zavarok kezelésére szolgál. Pulmonalis artériás hipertónia (PAH; magas vérnyomás az erekben, amelyek azokat a tüdőbe viszik, ami légszomjat, szédülést és fáradtságot okoz) a testmozgás javítása érdekében. A gyermekek általában nem alkalmasak a szedésére, de bizonyos esetekben az orvosok azt gondolhatják, hogy ez a legjobb gyógyszer a gyermekkori betegségek kezelésére. A szildenafil az úgynevezett foszfodiészteráz (PDE) inhibitorok csoportjába tartozik. A szildenafil az erekciós diszfunkciót úgy kezeli, hogy fokozza a pénisz véráramlását az intim stimuláció során. Ez a fokozott véráramlás merevedést okozhat. A szildenafil a policiklusos aromás szénhidrogéneket úgy kezeli, hogy ellazítja a tüdőben lévő ereket és lehetővé teszi a könnyű vérkeringést.
Ha szildenafilot merevedési zavarok kezelésére szed, akkor tudnia kell, hogy ez nem képes megőrizni a merevedési zavarokat. Nem akadályozhatja meg a terhességet vagy a nemi úton terjedő betegségek, például az emberi immunhiányos vírus (HIV) terjedését.

Milyen mellékhatásai lehetnek ennek a gyógyszernek?
A szildenafil gyakori mellékhatásai lehetnek:

orrvérzés
fejfájás
emésztési zavar
öblítés
alvászavar
láz
a normálnál hosszabb ideig tartó merevedés
légúti fertőzés
hányinger
Milyen szám
hörghurut
torokfájás
orrfolyás
Ha ezek a hatások enyhék, néhány nap vagy néhány hét múlva elmúlhatnak. Ha súlyosabbak vagy nem múlnak el, beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

Milyen különleges óvintézkedéseket kell betartanom?

  • Tájékoztassa kezelőorvosát és gyógyszerészét, ha allergiás a szildenafilra, bármely más gyógyszerre vagy a szildenafil egyéb összetevőjére. Az összetevők listáját kérje gyógyszerészétől.
  • Mondja el kezelőorvosának és gyógyszerészének, hogy mely vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszereket, vitaminokat és kiegészítőket szedi vagy tervezi bevenni.
  • Mondja el kezelőorvosának, hogy milyen növényi termékeket szed vagy tervez szedni
  • Ön nő, aki szildenafilot szed a PAH kezelésére. Kérjük, tájékoztassa kezelőorvosát, ha terhes, terhességet tervez vagy szoptat. Ha terhes lesz a szildenafil szedése alatt, hívja orvosát.
  • Ha műtéten esik át, beleértve a fogászati ​​műtétet is, kérjük, mondja el orvosának vagy fogorvosának, hogy szildenafilot szed.
  • Mondja el az összes egészségügyi szolgáltatónak, hogy szildenafilt szed. Ha sürgősségi orvosi ellátásra van szüksége a szívbetegség miatt, akkor egészségügyi szolgáltatójának tudnia kell, mikor szedte utoljára a szildenafilot.

The sildenafil citrate brands listájz

szildenafil tabletták szállítója szildenafil-citrát

Fildena 100 mg szildenafil tabletta
Cenforce Soft 100mg szildenafil tabletta
Cenforce 200 mg szildenafil tabletta
Cenforce 150 mg szildenafil tabletta
Cenforce 130 mg szildenafil tabletta
Cenforce 120 mg szildenafil tabletta
Cenforce 100 mg szildenafil tabletta
Cenforce 50 mg szildenafil tabletta
Cenforce 25 mg sildena 25
mg szildenafil tabletta
Red Force 150mg szildenafil tabletta
P Force Plus 130 mg szildenafil tabletta
Malegra Green 100mg szildenafil tabletta
Malegra Gold 100mg szildenafil tabletta
Malegra 75 mg szildenafil tabletta
Kamagra Gold 50mg szildenafil tabletta

Oddway International - a szildenafil-citrát nagykereskedője

Az Oddway International kiemelkedő vállalkozás, amely a generikus gyógyszerek széles skáláját szállítja és forgalmazza. Mi vagyunk az egyik legmegbízhatóbb nagykereskedelmi Sildenafil citrát szállító. Gyógyszeripari cégünk megérti az Ön igényeit, különösen nehézségek vagy megpróbáltatások esetén. Kiváló, professzionális minőségű egészségügyi szolgáltatásokat kínálunk fogyasztóink számára. Próbálja ki szolgáltatásainkat, hogy könnyebben kezelhesse egészségét és idejét. Alázatos erőfeszítésünk az, hogy pénzt takarítsunk meg a jobb egészségügyi ellátáshoz.


Gyógyszeripari tevékenységünket az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kína, Oroszország, Hongkong, Vietnam, Kambodzsa, Kanada, Ausztrália, Szingapúr, Svájc, Fülöp-szigetek, Malajzia, Japán, Tajvan, Törökország, Portugália, Jordánia stb., És az elkövetkező években több mint 100 hálózat kiépítését tervezi.

lépjen kapcsolatba velünk:
Hívás | WhatsApp: + 91-9873336444 / + 91-11-43526658
Skype | WeChat: Oddway2010
Webhely: https://www.oddwayinternational.com/
E-mail: sales@oddwayinternational.com