Mi az Ofloxacin?

Az Ofloxacin egy fluorokinolon nevű antibiotikum (flor-o-KWIN-o-lone), amely a szervezet baktériumai ellen küzd. Az Ofloxacint bőr-, tüdő-, prosztata- vagy húgyúti bakteriális fertőzések (hólyag és vese) kezelésére használják. Az ofloxacint klamidia és / vagy gonorrhoea és kismedencei gyulladás kezelésére is alkalmazzák. Úgy működik, hogy megakadályozza a baktériumok fejlődését, és nem a vírusfertőzések ellen.

Elérhető Ofloxacin márkák:

Oflox Ofloxacin 200 mg tabletta
 

Sunflox 200 mg tabletta
 

Zanocin OD 400mg tabletta ER

Az Ofloxacin mellékhatásai

Az ofloxacin nem kívánt hatásokat okozhat a szükséges hatásokkal együtt. Bár ezek a mellékhatások nem mind fordulhatnak elő, előfordulhatnak orvosi ellátás.

Ha az ofloxacin szedése során a következő mellékhatások bármelyike ​​jelentkezik, azonnal konzultáljon orvosával:

Hányinger
Fejfájás
Szédülés
Hasi vagy gyomorfájdalom
Fájások, fekélyek vagy fehér foltok az ajkakon vagy a szájban
Zavaros légzés, erőfeszítéssel
Alvási problémák (álmatlanság és egyéb alvászavarok)
Hüvelyi viszketés vagy váladékozás (hüvelygyulladás)
Vér a vizeletben vagy a székletben
Lenyeléssel baj
Az ízérzékelés változása / rendellenes ízlés
Az emésztőrendszer rendellenességei

Azonnal értesítse orvosát, ha bármilyen súlyos mellékhatásokat észlel, beleértve a gyors véraláfutást / vérzést, egy új fertőzés tüneteit (például új / tartós láz, tartós torokfájás), veseproblémák jeleit (például a vizelet megváltozását), tüneteket májproblémák (például szokatlan fáradtság, gyomor / hasi fájdalom, tartós hányinger / hányás, a szem / bőr sárgulása, sötét vizelet).

Fontos figyelmeztetések és óvintézkedések az Ofloxacin Tablettáról:

Terhesség alatt kerülni kell az Ofloxacint, mert az kiválasztódik az anyatejbe, és káros eseményeket okozhat a gyermekeknél.

Az ofloxacint szoptató anyáknál kerülni kell, mert a biztonságos alkalmazást nem fejlesztették ki.

Az ofloxacin, különösen cukorbetegeknél, akik inzulint vagy orális hipoglikémiás gyógyszereket szednek, alacsony vagy magas vércukorszintet okozhat.

Az Ofloxacin nem alkalmazható, mert növelheti az izomgyengeséget myasthenia gravis-ban szenvedő betegeknél.

Az ofloxacint központi idegrendszeri rendellenességekben, például görcsökben szenvedő betegeknél óvatosan kell alkalmazni.

Hogyan kell szedni az Ofloxacint?

Az Ofloxacin tablettát pontosan az orvos által előírt módon vegye be. Kövesse a vényköteles címkén található összes utasítást, és olvassa el az összes gyógyszeres útmutatót vagy utasítást. A gyógyszert pontosan az utasításoknak megfelelően használja.


Ofloxacin exportőr és nagykereskedő

Ha az vesz Ofloxacin 200mg Tablettát ömlesztve, nagykereskedelmi áron szeretné megvásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el az Oddway International weboldalunkra, és mi mindent elintézünk. Az Oddway International egy elismert gyógyszeripari exportőr, importőr és nagykereskedelmi beszállító, aki az elmúlt tíz évben ezen a területen tevékenykedett. Generikus gyógyszereket és mindenféle gyógyszeripari terméket exportálunk. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy kiváló minőségű generikus gyógyszereket nyújtsunk ügyfeleinknek a világ minden tájáról.