A Tafero Em Tabletről


A HIV-fertőzés kezelésében

A Tafero EM tabletta a HIV-fertőzést úgy szabályozza, hogy megakadályozza a vírus szaporodását a szervezetben. Ez az immunrendszer jobb működését is segíti, és csökkentheti a HIV-vel kapcsolatos betegségek, például az AIDS kialakulásának esélyét. Ez biztosítja, hogy hosszú és egészséges életet éljen.

Termékleírás a Tafero EM Online vásárlásához


Márkanév: Tafero EM
Összetétel: Emtricitabine 200mg & Tenofovir Alafenamide 25mg
Gyártó: Hetero Drugs Limited
Forma: tabletta
Csomagolás: 30 tabletta csomag
Származási ország: India

Hogyan működik a Tafero EM tabletta

A Tafero EM tabletta két HIV-ellenes gyógyszer kombinációja: az emtricitabin és a tenofovir-dizoproxil-fumarát. Megakadályozzák a HIV (vírus) szaporodását, ezáltal csökkentve a vírus mennyiségét a szervezetben.

Hogyan kell használni a Tafero Em Tablet-et?

Vegye be ezt a gyógyszert az orvos által ajánlott adagban és időtartamban. Nyelje le egészében. Ne rágja, ne törje össze és ne törje össze. A Tafero EM tablettát étellel kell bevenni.

Óvintézkedések

Beszéljen orvosával, ha:

  • Allergiás a gyógyszer egyéb összetevőjére
  • Vesebetegségben szenved
  • Májbetegsége van (hepatitis)

Terhesség

Ez a gyógyszer nem ajánlott szoptatás alatt
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer szedése előtt kérjen tanácsot orvosától.

Gyermekek

Ez a gyógyszer nem ajánlott gyermekek és 18 év alatti serdülők számára

Vezetés

Ne vezessen és ne kezeljen gépeket a gyógyszer szedése alatt, mivel szédülést okozhat

 

Keresse online a Tafero EM Tablettákat nagykereskedelmi áron

Az Oddway International a HIV-generikus gyógyszerek vezető gyógyszeripari exportőre, szállítója, nagykereskedője és forgalmazója. Közvetlenül kielégítjük a nagy-, közép- és kisvállalkozások igényeit. Az ügyfél-elégedettség a legfontosabb prioritásunk, és következetesen segíti a fejlődésünket és fejlődésünket. Termékeket kínálunk a globális piacokra a legalacsonyabb áron, mint például az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Kína, Hong Kong, Ausztrália, Thaiföld, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Vietnam, Indonézia, Kambodzsa, Oroszország, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Nigéria, Kenya , Románia, Bulgária, Chile, Ecuador, Kongó, Irak, Irán, Afganisztán stb. Széles körű generikus és márkás gyógyszereket kínálunk krónikus betegségek, köztük rák, HIV / AIDS, hepatitis és még sok más kezelésére. Ha online szeretne gyógyszert vásárolni vagy megrendelni, kérjük, írjon e-mailt a sales@oddwayinternational.com e-mail címre, vagy hívja a + 91-9873336444 telefonszámot.