Mi az a Meropenem?

A meropenem injekciót felnőtteknél és gyermekeknél a baktériumok és az agyhártyagyulladás (az agy és a gerincvelő alatti membránok fertőzése) okozta bőr- és hasi (gyomor) fertőzések kezelésére alkalmazzák. A meropenem injekció az antibiotikumok gyógyszercsoportjába tartozik. Karbapenem típusú antibiotikumként is ismert. A fertőzést okozó baktériumok elpusztításával működik.

Hogyan kell használni a Meropenem-et?

A meropenem injekció folyadékkeverő por formájában kerül intravénásan (vénába). Általában egy időszak 8 órájában egyszer vagy az orvos utasítása szerint. Ne öninjekciózza a Meropenem-et, ha nem érti teljesen az injekció beadásának módját, és megfelelő módon ártalmatlanítja a tűket, fecskendőket, iv. Csöveket és egyéb, a gyógyszer beadásához használt dolgokat.

A Meropenem elérhető márkái:

Merotec 2000mg Meropenem injekció

Meromac 2000mg Meropenem injekció

Meriwork 2000mg Meropenem injekció

Penmer 2000mg Meropenem injekció

Milyen mellékhatásokat okozhat ez a gyógyszer?

Gyakori mellékhatások, amelyeket a Meropenem injekció alkalmazása során észlelhet. Ha bármilyen nem kívánt mellékhatással szembesül, a lehető leghamarabb jelentenie kell orvosának.

fejfájás
hasmenés
székrekedés
hányinger
hányás
fájdalom
bőrpír, fájdalom vagy duzzanat az injekció beadásának helyén
bizsergő vagy szúró érzés
nehéz elaludni vagy aludni
sebek a szájban vagy a torokban

Bizonyos mellékhatásokkal súlyos lehet. Ha a fenti tünetek bármelyikét tapasztalja, hagyja abba a meropenem injekció alkalmazását, és azonnal hívja orvosát, vagy sürgősségi orvosi kezelést kap:

Rohamok
Rendkívüli hasmenés, amely lázzal vagy anélkül jelentkezhet, és gyomorgörcsök (vizes vagy véres széklet)
A csalánkiütés
Viszkető
Kiütés
öblítés
Az arc, a torok, a nyelv, az ajkak és a szem gyulladása
Nyelési vagy légzési problémák
Nem gyakori kimerültség vagy gyengeség
Sápadt bőr
Gyors vagy rendellenes szívverés
Visszatérő láz vagy a fertőzés egyéb jelei

Ha a meropenem injekció súlyos mellékhatásait tapasztalja, konzultáljon orvosával a súlyos problémák elkerülése érdekében.

Figyelmeztetések és óvintézkedések a Meropenem injekcióról

Tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha allergiás a meropenemre vagy bármely más karbapenemre (például imipenemre), vagy penicillinre vagy cefalosporinra, vagy ha bármilyen más allergiája van a meropenem alkalmazása előtt.

Fejfájás, zsibbadó / bizsergő bőr vagy görcsrohamok ritkán okozhatnak ezt a gyógyszert. Hacsak nem biztos abban, hogy biztonságosan tudja elvégezni az ilyen tevékenységeket, ne vezessen gépjárművet, ne kezeljen gépeket, és ne végezzen olyan műveletet, amelyhez éberségre vagy tiszta látásra van szükség.

Ha terhes vagy teherbe kíván esni, közölje orvosával. Ha teherbe esik a meropenem injekció nevű gyógyszer szedése alatt, hívja orvosát.

Ez a gyógyszer átjut az anyatejbe. Szoptatás előtt konzultáljon orvosával.

Általános meropenem injekciós beszállító, exportőr és nagykereskedő

Ha keres Meropenem nagykereskedő, majd keresése itt ér véget. Az Oddway International a Meropenem injekció szállítója és nagykereskedője, valamint a generikus gyógyszerek exportőre. Nak nek vásároljon Meropenem injekciót ömlesztveellátogathat weboldalunkra az Oddway International-re, vagy közvetlenül hívjon minket, vagy küldjön e-mailt a megadott adatokon. Számos országban szállítunk generikus gyógyszereket, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kínában, Hongkongban, Ausztráliában, Thaiföldön, Malajziában, Szingapúrban, Fülöp-szigeteken, Vietnamban, Indonéziában, Kambodzsában, Oroszországban, Egyesült Arab Emírségekben, Szaúd-Arábiában, Nigériában és más országokban.