Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Axentri 150mg tabletta exportőr, szállító és nagykereskedő


Mi az Axentri tabletta?

Az Axentri 150 mg tabletta az antiretrovirális gyógyszerek csoportjába tartozik. A HIV (humán immunhiányos vírus), az AIDS-t okozó vírus (szerzett immunhiányos szindróma) kezelésére szolgál. Megakadályozza a HIV-vírus bejutását az emberi testbe, és ezáltal ellenőrzi a fertőzést. Az Axentri 150 mg tabletta nem gyógyítja meg a HIV-t vagy az AIDS-et, és csak segít csökkenteni a HIV-mennyiséget a szervezetében.

Ez segít csökkenteni a HIV-vel kapcsolatos szövődmények kockázatát és növeli az Ön élettartamát. A HIV egyéb gyógyszerészeti termékeivel együtt írják fel.

Termék leírás:

Márkanév: Axentri Tablets
Összetétel: Maraviroc 150mg
Forgalmazza: Emcure Pharmaceuticals Ltd.
Forma: tabletta
Csomagolás: 60 tabletta csomagolásban
Származási ország: India

​​

Hogyan kell bevenni az Axentri 150mg tablettát?

Az Axentri 150 mg tablettát az orvos utasítása szerint vegye be. Használjon tablettát egészében. Javasoljuk, hogy ne rágja meg, ne törje össze és ne törje össze a tablettát. Az Axentri 150 mg tablettát étkezés közben vagy attól függetlenül kell bevenni. De meg kell enni a megadott időpontban.

Az Axentri Tablet előnyei:

Az Axentri 150 mg tabletta megakadályozza a HIV-vírus növekedését a szervezetben. Segít a fertőzések kezelésében és javítja az immunrendszert. Ez csökkenti annak esélyét, hogy szövődményeket, például új fertőzéseket kapjon, és javítja az életminőségét. Ezt a gyógyszert mindig más antiretrovirális gyógyszerekkel együtt szedik.

Ez nem a HIV vagy az AIDS kezelése, és nem alkalmazható a HIV megelőzésére véletlen kockázatnak való kitettség után. Fontos, hogy ezt a gyógyszert az orvos által ajánlott dózisnak megfelelően írja fel. Ha az összes adagot megfelelő mennyiségben és időben veszi be, jelentősen megnő a gyógyszerkombináció hatása, és csökken annak a valószínűsége, hogy a HIV-fertőzése rezisztenssé válik az antiretrovirális gyógyszerekkel szemben. A gyógyszer szedése azonban nem akadályozza meg abban, hogy HIV-t továbbítson más embereknek.

Milyen mellékhatásai vannak az Axentri Tabletnek?

Hányinger
Kiütés
Vérszegénység (alacsony vörösvértestszám)
Álmatlanság (alvási nehézség)
Gyengeség
Megnövekedett májenzimek
Hasi fájdalom
Puffadás
Étvágytalanság
Depresszió

Az Axentri tabletta figyelmeztetései és óvintézkedései:

Allergia

Vese / májbetegség

Óvatosan kell alkalmazni terhes nőknél és szoptató anyáknál.

12 évesnél fiatalabb gyermekeknél az Accentri 150 mg tabletta alkalmazása nem ajánlott.

Ne vezessen és ne kezeljen nehézgépeket a gyógyszer szedésével együtt, mivel az szédülést okozhat.

Az Axentri 150 mg tabletta szedése alatt és 12 héttel a tabletta abbahagyása után hatékony fogamzásgátlót kell alkalmaznia.

A gyógyszeres kezelés során ismételt vérvizsgálatra lesz szükség a vérsejtek, a máj és a vesék működésének és elektrolitszintjének ellenőrzéséhez.

A gyógyszerrel végzett kezelés során ellenőrizni kell a vércukorszintjét.

Ha megfelel a fent felsorolt ​​feltételeknek, haladéktalanul forduljon orvosához a legjobb kezelés érdekében.

Axentri 150mg tabletta exportőr, szállító és nagykereskedő

Vásároljon ömlesztve Axentri tablettát nagykereskedelmi áron. Az Oddway International vezető HIV-ellenes gyógyszer - az Axentri tabletta exportőre, szállítója és nagykereskedője. Kiváló minőségű márkás és generikus gyógyszeripari termékeket tudunk nyújtani ügyfeleink számára, különböző csomagolási lehetőségekben, igényeik szerint és időben történő szállítással. Az Oddway International-nél minden generikus gyógyszert és gyógyszerkészítményt nagyon kedvező áron vásárolhat meg. Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékekről.

Tovább

Tafero Em tabletta nagykereskedelmi forgalmazó és szállító

Mi a Tafero EM?

A Tafero Em az Emtricitabine és a Tenofovir Alafenamid kombinációja, amelyek HIV-ellenes gyógyszerek. AIDS-t okozó vírus, az emberi immunhiányos vírus (HIV) (szerzett immunhiányos szindróma) kezelésére szolgál. Ez segít ellenőrizni a HIV-fertőzést, hogy az az immunrendszerével együtt működhessen. A Tafero EM nem gyógyítja meg a HIV / AIDS-et, és csak segít csökkenteni a HIV mennyiségét a szervezetben.

Termék leírás:

Márkanév: Tafero EM
Összetétel: 200 mg emtricitabin és 25 mg tenofovir-alfafenamid
Gyártó: Hetero Drugs Limited
Forma: tabletta
Csomagolás: 30 tabletta csomag
Származási ország: India


A Tafero EM tabletták helyettesítői:

Taficita tabletta
Tafmune EM tabletta
 


Hogyan kell bevenni a Tafero EM tablettát?

A Tafero Em tablettát étkezés közben kell bevenni, mivel ez növeli a gyógyszer felszívódását a szervezetben. Az adagolás és a hosszúság szempontjából az orvos által előírt módon kell bevenni. Ha mindennap ugyanabban az időben veszi be, segít emlékezni arra, hogy bevette. Annak ellenére, hogy jobban érzi magát, ne hagyja abba a felvételt, amíg nem teljesítette a teljes tanfolyamot.

A Tafero EM mellékhatásai:

Mint minden gyógyszer, így ennek a gyógyszernek is vannak mellékhatásai, amelyek különböző testtípusok szerint mutatják reakcióit. Ennek a gyógyszernek a mellékhatásai azonban nem mindenki számára láthatók.

A Tafero EM tabletta kisebb mellékhatásai:

Hasmenés
Szédülés és fejfájás
Alvászavarok, furcsa álmok
Emésztési problémák, amelyek étkezés után kellemetlenséghez vezetnek, puffadás, puffadás,
Kiütések, zihálás, duzzanat vagy könnyű fejérzékelés

A Tafero EM tabletta súlyos mellékhatásai:

Mély gyors légzés, álmosság, hányinger, hányás és gyomorfájdalom (tejsavas acidózis)
Gyulladás vagy fertőzés
Izomgyengeség, kezekben és lábakban a test törzse felé haladó gyengeség, szívdobogás, remegés vagy hiperaktivitás (autoimmun rendellenességek)

A Tafero Em tabletta figyelmeztetései és óvintézkedései:

A gyógyszer szedése előtt meg kell beszélni az orvossal a kockázatokat és előnyöket.

A gyógyszer alkalmazása Tafero Em-re ismert allergiás betegeknél nem ajánlott.
ha májbetegsége van (hepatitis), akkor körültekintően kell használnia.
ha csontproblémái vannak, konzultáljon orvosával.
Terhes nők számára nem ajánlott, hacsak nem szükséges. Bizonyos esetekben szoptató nőknél csak életveszélyes körülmények között szabad alkalmazni.
Ha HIV-fertőzésben szenved, ne végezzen védtelen szexet, és ne ossza meg személyes dolgait, például borotvákat vagy fogkeféket. Beszéljen orvosával a HIV-fertőzés szexuális úton történő elkerülésének védelmi módjairól, beleértve az óvszereket is.

Tafero Em tabletta nagykereskedelmi forgalmazó és szállító

Hivellenes gyógyszerek - Vásároljon nagykereskedelmi Tafero Em tablettákat kedvezményes áron. Megbízható és jó hírű gyógyszergyógyászati ​​beszállító vagyunk, amely generikus és márkás gyógyszereket kínál. Ha online Tafero EM táblagépet rendel a Tafero Em nagykereskedőjétől és beszállítójától, mi lehetünk a megfelelő választás. A Tafero EM tablettákat világszerte szállítjuk. Ez különféle csomagolási lehetőségekben áll rendelkezésre, az ügyfél megrendelései szerint.

Tovább

Daruvir tabletta exportőr, szállító és nagykereskedelmi forgalmazó

Mi a Daruvir tabletta?

A Daruvir tabletta vírusellenes vagy antiretrovirális gyógyszer. HIV-fertőzés kezelésében alkalmazzák. Megállítja a vírust új vírusok termelésében, és megtisztítja a fertőzést. Segít jobban megőrizni immunrendszerét és ellenőrizni a fertőzés növekedését.

Termék leírás:

Márkanév: Daruvir
Összetétel: Darunavir
Gyártó: Cipla Limited
Forma: tabletta
Csomagolás: 60 tabletta csomag
Származási ország: India

A Daruvir tabletta elérhető helyettesítői:

Daruvir - Darunavir 300 mg tabletta
Virem 600 mg darunavir tabletta
Danavir Darunavir 600 mg tabletta
Daruvir Darunavir 800mg tabletta



Hogyan kell bevenni a Daruvir tablettát?

A Daruvir 600 mg tablettát étkezés közben kell bevenni, mivel ez növeli a gyógyszer felszívódását a szervezetben. Az adagolás és a hosszúság szempontjából az orvos által előírt módon kell bevenni. Ha mindennap ugyanabban az időben veszi be, segít emlékezni arra, hogy bevette. Annak ellenére, hogy jobban érzi magát, ne hagyja abba a felvételt, amíg nem teljesítette a teljes tanfolyamot.

A Daruvir tabletta mellékhatásai:

Amikor a test reagál a gyógyszerre, a legtöbb mellékhatás nem igényel orvosi kezelést. Egy idő után eltűnhet, amikor teste a gyógyszernek megfelelően alkalmazkodik. Ha folytatják vagy aggódik miattuk, forduljon orvosához.

A Daruvir tabletta kisebb mellékhatásai:

Cukorbetegség
Hasmenés, hányás, hányinger
Hasi fájdalom vagy duzzanat, dyspepsia, puffadás
Fejfájás, fáradtság, szédülés, álmosság
Zsibbadás, bizsergés vagy fájdalom a kézben vagy a lábban, erővesztés
Álmatlanság (alvási nehézség)

A Daruvir tabletta súlyos mellékhatásai:

Hepatitis B vagy C fertőzés
A bőr vagy a szemfehérje sárgulása
Sötét (tea színű) vizelet
Halvány színű széklet
Hányinger, hányás, étvágytalanság vagy fájdalom
Viszkető

A Daruvir tabletta figyelmeztetései és óvintézkedései:

A gyógyszer szedése előtt meg kell beszélni az orvossal a kockázatokat és előnyöket.

A gyógyszer alkalmazása ismert darunavir-allergiás betegeknél nem ajánlott.
ha májbetegsége van, akkor körültekintően kell használnia.
ha cukorbetegségben szenved, konzultáljon orvosával.
Zsírgyarapodást vagy zsírvesztést okozhat a szervezetből.
Terhes nők számára nem ajánlott, hacsak nem szükséges. Bizonyos esetekben szoptató nőknél csak életveszélyes körülmények között szabad alkalmazni.
Hagyja abba a gyógyszerek (merevedési zavarok esetén felírt), például a szildenafil vagy a tadalafil szedését, miközben ezzel a gyógyszerrel kezelik.
 
Daruvir tabletta exportőr, szállító és nagykereskedelmi forgalmazó

Vásároljon Daruvir tablettát ömlesztve, nagykereskedelmi áron. Az Oddway International a daruvir tabletta megbízható és jó hírű exportőre, szállítója és nagykereskedője. HIV-ellenes gyógyszer vásárlásához - Daruvir tabletta ömlesztve a Daruvir tabletta exportőrétől, beszállítójától és nagykereskedőjétől, kapcsolatba léphet velünk az Oddway International hivatalos weboldalán keresztül. Számos kiváló minőségű márkás és generikus gyógyszert kínálunk, mint például vírusellenes vagy antiretrovirális gyógyszerek, antibiotikumok, rákellenes gyógyszerek stb.

Tovább

Eritromicin exportőr és nagykereskedő

Mi az eritromicin?

Az eritromicint bizonyos baktériumok által okozott fertőzések kezelésére használják, például légúti fertőzések, beleértve a bronchitis, tüdőgyulladás, légiós betegség (tüdőfertőzés) és pertussis (szamárköhögés: fertőző bakteriális betegség), diftéria (súlyos fertőzés a torokban) ); nemi úton terjedő betegségek (STD), beleértve a szifiliszt is; fül-, bél-, nőgyógyászati, traktusos és bőrfertőzések. Ugyancsak szokás megelőzni a visszatérő fertőző betegségeket. Az eritromicin a makrolid antibiotikumok nevű gyógyszercsoportba tartozik. Úgy működik, hogy megakadályozza a baktériumok fejlődését.

Az olyan antibiotikumok, mint az eritromicin, nem működnek megfázás, influenza vagy más vírusfertőzések esetén. Az antibiotikumok szedése, ha nincs szükség rájuk, növeli annak kockázatát, hogy később fertőzést kapjon, amely ellenáll az antibiotikum-kezelésnek.

Az elérhető eritromicin márkák:

Etomin 500mg tabletta
Eroate 500mg tabletta
ERYTHRO 500 MG TABLETTA
 

Sok más termék kapható az eritromicin különböző márkáitól. Megtekintheti ezeket a termékeket weboldalunkon.

Milyen mellékhatásokat okozhat az eritromicin?

Az eritromicin nem kívánt hatásokat okozhat a szükséges hatásokkal együtt. Bár ezek a mellékhatások nem mind fordulhatnak elő, előfordulhatnak orvosi ellátás.

Az eritromicin tabletta gyakori mellékhatásai:

Hányinger,
Hányás,
Hasmenés,
Hasi duzzanat,
Étkezés után fokozódó hasi fájdalom,
A hátadba sugárzó hasi fájdalom,
Étvágytalanság,
A bőr vagy a szemek sárgulása (sárgaság),
- görcsrohamok (görcsök) és
Kiszáradás,
Genny vagy nyálka a székletben,
Légszomj,
Hebegő vagy lüktető szívverés, és
Szédülés és ájulás,
Az ajkak, a szemhéjak és a torkod belseje,
Hirtelen kiütés a tenyerén, az arcán és a lábán,
A bőr hámlása hólyagosodás nélkül

Hogyan kell alkalmazni ezt a gyógyszert?

Az eritromicin tabletta és orális szuszpenzió (folyékony) formájában kerül szájon át. Az eritromicin normál dózisa 250-1000 mg. Naponta kétszer, naponta háromszor és naponta négyszer étkezés közben vagy étkezés nélkül is bevehető. Csecsemőknél az adag alacsonyabb lehet. Minden alkalmazás előtt alaposan rázza fel a szuszpenziót, hogy a gyógyszer egyenletesen elkeveredjen. Ha tablettát szed, ne rágja és ne törje össze őket.

Óvatosan kövesse a vényköteles címkén található utasításokat, és kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, hogy magyarázzon el minden olyan szempontot, amelyet nem ért. Vegye az eritromicint pontosan az utasításoknak megfelelően. Ne vegyen be vagy vegyen be többet vagy kevesebbet az orvos által ajánlottnál gyakrabban.

Az eritromicin tabletta figyelmeztetései és óvintézkedései:

Különösen be kell tartania az óvintézkedéseket az orvosi problémák elkerülése érdekében. Az Erythromycin szedése előtt konzultáljon orvosával.

Mondja el orvosának, ha valaha is volt:

korábban allergiás reakciója volt az eritromicinnel vagy más antibiotikumokkal szemben
Máj- vagy vesebetegség;
Izomgyengítő betegség, az úgynevezett myasthenia gravis - az eritromicin súlyosbíthatja tüneteit
Szívritmuszavar (különösen, ha gyógyszert szed annak kezelésére);
Hosszú QT szindróma (Önben vagy családtagjában); vagy
Elektrolit-egyensúlyhiány (például alacsony kálium- vagy magnéziumszint a vérben).
Szexuálisan terjedő fertőzés, az úgynevezett szifilisz, és terhes vagy - az eritromicin önmagában nem képes megakadályozni, hogy a baba fertőzést kapjon

Lehet, hogy nem biztonságos a szoptatás a gyógyszer alkalmazása során. Kérdezze meg orvosát a kockázatról.

Eritromicin exportőr és nagykereskedő

Ha keres vásároljon eritromicin tablettát ömlesztve, nagykereskedelmi áron,
akkor az Oddway international a megfelelő hely minden gyógyszerészeti igényhez. Könnyedén leadhatja az Erythromycin tabletta megrendelését weboldalunkon.

Az Oddway International neves és megbízható nagykereskedő, exportőr és gyógyszeripari termékek széles választékának beszállítója 10 év kiválósága óta. Cégünk világszerte kiváló minőségű márkás és generikus gyógyszereket kínál az ügyfelek számára. Sikeresen tudunk generikus gyógyszereket szállítani olyan országokban, mint Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kína, Hong Kong, Ausztrália, Thaiföld, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Vietnam, Indonézia, Kambodzsa, Oroszország, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Nigéria, Kenya, Románia, Bulgária, Chile, Ecuador, Közel-Kelet, Kongó, Irak, Irán, Afganisztán stb.

Tovább

Vásároljon ömlesztve Entecavir Tablettát nagykereskedelmi áron

Mi az entekavir?

Az entekavirt felnőttek és 2 éves vagy annál idősebb gyermekeknél alkalmazzák, akiknek májkárosodása van a krónikus (hosszú távú) hepatitis B fertőzés (vírus okozta májduzzanat) kezelésére. Az entekavir a nukleozidok analógjainak nevezett gyógyszerek családjába tartozik. Úgy működik, hogy csökkenti a test hepatitis B vírusának (HBV) mennyiségét. Az entekavir nem gyógyíthatja a HBV-t, és a krónikus hepatitis B szövődményei, például a májcirrhosis és a májrák sem kerülhetők el. Az entekavir nem tiltja a HBV átterjedését más egyénekre.

Elérhető Entecavir márkák

1. Enteca 1mg tabletta
 

2. Alentos Entecavir 0.5 mg tabletta
 

3. Cronivir Entecavir 0.5 mg tabletta
 

4. Entavir Entecavir 1 mg tabletta

Milyen mellékhatásokat okozhat az Entecavir-kezelés?

Amikor a test reagál a gyógyszerre, a legtöbb mellékhatás nem igényel semmilyen orvosi kezelést és eltűnik. Ha folytatják, vagy aggódik miattuk, forduljon orvosához.

Az Entecavir tabletta gyakori mellékhatásai:

Fejfájás
Hányinger
Kiütés
Hányás
Fáradtság
Gyomorfájdalom
Hasmenés

Egyesek ritkán tapasztalhatnak bőrreakciót vagy a máj károsodását. A kezelés kezdeti szakaszában az orvos szorosan ellenőrizni fogja ezt.

Hogyan kell ezt a gyógyszert használni?

Az entekavir tabletta és (folyékony) oldat formájában kerül szájon át. Általában éhgyomorra naponta egyszer, legalább 2 órával étkezés után, és legalább 2 órával a következő étkezés előtt, ill. Vegyen entekavirt minden nap, nagyjából ugyanabban az időben. Óvatosan kövesse a vényköteles címkén található utasításokat, és kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, hogy tisztázzon minden olyan szempontot, amelyet nem ért. Az Entecavirt pontosan az előírás szerint vegye be. Ne vegyen be vagy vegyen be többet vagy kevesebbet az orvos által ajánlottnál gyakrabban.

Az Entecavir tabletta fontos figyelmeztetései és óvintézkedései:

Mondja el kezelőorvosának és gyógyszerészének, hogy allergiás-e az entekavirra, bármely más gyógyszerre, vagy a belsőleges oldat vagy az entekavir tabletták bármely összetevőjére.

Tájékoztassa kezelőorvosát, ha bármilyen bőrbetegsége van, vagy máj- vagy veseelégtelensége van, mielőtt bevenné. Szüksége lehet napi vérvizsgálatra, amikor vérképének és májfunkciójának ellenőrzésére használja. Mivel növelheti a májkárosodás kockázatát, hagyja abba az alkoholfogyasztást.

A gyógyszer alkalmazása előtt a terhes vagy szoptató anyáknak konzultálniuk kell orvosukkal. én

Ha HIV-fertőzésben szenved, nem él szexuális védelem nélkül, és nem használ személyes termékeket, például borotvát vagy fogkefét. Beszéljen kezelőorvosával a HIV-fertőzés szexuális úton történő elkerülésének egészséges módjairól, beleértve az óvszereket is.

Nem ismert, hogy az entekavir biztonságos és hatékony-e 2 év alatti gyermekek számára.

Entecavir Exportőr és Nagykereskedő

Az Oddway International egy elismert gyógyszeripari exportőr, forgalmazó és nagykereskedelmi beszállító, aki az elmúlt tíz évben ezen a területen tevékenykedett. Különböző erősségű és formájú generikus gyógyszereket és egyéb gyógyszeripari termékeket széles körben szállítunk az ügyfelek számára világszerte. Ha Ön Entecavir exportőrt és nagykereskedőt keres a vásároljon ömlesztve Entecavir tablettát nagykereskedelmi áron. Mi, az Oddway International cégnél lehetünk a megfelelő választás. Cégünk elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű márkás és generikus gyógyszereket kínáljon nagyon megfizethető áron. További részletekért látogasson el az Oddway International weboldalára. Forduljon hozzánk bizalommal.

 

Tovább

Oddway International

blogavatar

Oddway International premier service, patient support and commitment to offering quality pharmaceutical products are all reasons that medical professionals seek out our services. Oddway international is committed to offering much more than just breakthrough medications. Learn more about the value-added services we provide to our customers.

Utolsó kommentek