Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vásároljon ömlesztett Valganciclovir Tablettát nagykereskedelmi áron

What is Valganciclovir?

A Valganciclovir vírusellenes gyógyszer. Szervátültetésen átesett embereknél alkalmazzák, hogy elkerüljék a citomegalovírus (CMV) nevű vírus által okozott betegséget. A CMV-betegség súlyos testfertőzésekhez vezethet, amelyek vakságot okozhatnak, beleértve a CMV retinitisnek nevezett szemfertőzést is. A Valganciclovir lassítja a CMV vírus fejlődését. Segít megakadályozni a fertőzés terjedését a test más részein.

A Valganciclovir CMV retinitis (AIDS) kezelésére előrehaladott HIV-fertőzésben szenvedőknél is alkalmazzák. Ez a gyógyszer segít kezelni és csökkenteni a vakság kockázatát a CMV retinitis szabályozásával.

Brands Valganciclovir are available

Valnova Valganciclovir 450mg tablets
Valcip Valganciclovir 450mg tablets
Valchek 450mg Valganciclovir tablets
Cymgal 450mg Valganciclovir Tablets

A Valganciclovir mellékhatásai:

A Valganciclovir általában hányással, hasmenéssel, fejfájással és gyomorfájdalommal, szájfekélyekkel, hát-, ízületi vagy izomfájdalommal, lázzal, alvási nehézséggel, perifériás neuropathiával és a retina leválásával jár együtt.

Ezeket a mellékhatásokat a Valganciclovir okozhatja. Ha ezen tünetek bármelyike ​​súlyos vagy nem múlik el, mondja el orvosának:

Foltok, fényvillanások vagy fekete függöny megfogása az egész felett
Csökkent vizelés
Vizelet vér
Problémák a látással
A karok, vállak, lábak, bokák vagy alsó lábak duzzanata
A csalánkiütés
Kiütés
Viszkető
A bőr vagy a szemek sárgulása; étvágytalanság; sötét vizelet; és / vagy világos bélmozgás
Nem szándékos remegés vagy remegés
Zsibbadás, kényelmetlenség, égő vagy bizsergő érzés a kézben vagy a lábban
Rohamok

Ellenjavallatok

Ellenjavallt olyan betegeknél, akiknek klinikailag releváns túlérzékenységi (pl. Anafilaxiás) reakciója volt a valganciklovirra, a ganciklovirra vagy a készítmény bármely összetevőjére. A valganciklovir ellenjavallt szoptatás alatt.


Fontos figyelmeztetések és óvintézkedések a Valganciclovir Tablettáról:

Hematológiai toxicitás: szélsőséges leukopenia, neutropenia, vérszegénység, thrombocytopenia, pancytopenia és a csontvelő meghibásodása, ideértve a dokumentált aplastikus velőt is

Károsodott termékenység: A valkaniklovir ideiglenes vagy tartós spermatogenezis gátlást okozhat hímeknél és termékenység szuppressziót nőknél, állati adatok és korlátozott humán adatok alapján.

Magzati toxicitás: A Valganciclovir állatkísérletek alapján emberi születési rendellenességeket okozhat.

Mutagenezis és karcinogenezis: A valganciklovir állatkísérletek alapján emberi rákot okozhat.

A valganciclovir szedése előtt tájékoztassa kezelőorvosát és gyógyszerészét:
Ha allergiás a valganciklovirra vagy bármely más gyógyszerre.
Ha műtéten esik át, beleértve a fogorvosi rendelőt is.
Ha szoptat. A valganciclovir szedése alatt nem szabad szoptatnia.
A Valganciclovir elálmosodhat, szédülhet, bizonytalan, zavart, kevésbé éber vagy görcsrohamot okozhat.

Hogyan kell bevenni a Valganciclovirt?

A Valganciclovir Teva tablettát pontosan az orvos által előírt módon vegye be. Kövesse a vényköteles címkén található összes utasítást, és olvassa el az összes gyógyszeres útmutatót vagy utasítást. A gyógyszert pontosan az utasításoknak megfelelően használja.

Valganciclovir Exportőr és Nagykereskedő

Az Oddway International az egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalat, amelynek évtizedes tapasztalata van. Kínálunk Önnek kiváló minőségű  Valganciclovir Tablettát ömlesztve nagykereskedelmi áron és más generikus gyógyszereket. A Valganciclovir és a különböző pharma tabletta és kapszula készítmények különféle gyógyszeradagolási formákban is kaphatók. Ezen termékek nagy mennyiségű szállító és exportáló eszközzel is rendelkezünk. Arra törekszünk, hogy világszínvonalú, kiváló minőségű generikus gyógyszerek elérhetőek legyenek elérhető áron az egész világon.

Tovább

Ofloxacin 200mg exportőr és nagykereskedő

Mi az Ofloxacin?

Az Ofloxacin egy fluorokinolon nevű antibiotikum (flor-o-KWIN-o-lone), amely a szervezet baktériumai ellen küzd. Az Ofloxacint bőr-, tüdő-, prosztata- vagy húgyúti bakteriális fertőzések (hólyag és vese) kezelésére használják. Az ofloxacint klamidia és / vagy gonorrhoea és kismedencei gyulladás kezelésére is alkalmazzák. Úgy működik, hogy megakadályozza a baktériumok fejlődését, és nem a vírusfertőzések ellen.

Elérhető Ofloxacin márkák:

Oflox Ofloxacin 200 mg tabletta
 

Sunflox 200 mg tabletta
 

Zanocin OD 400mg tabletta ER

Az Ofloxacin mellékhatásai

Az ofloxacin nem kívánt hatásokat okozhat a szükséges hatásokkal együtt. Bár ezek a mellékhatások nem mind fordulhatnak elő, előfordulhatnak orvosi ellátás.

Ha az ofloxacin szedése során a következő mellékhatások bármelyike ​​jelentkezik, azonnal konzultáljon orvosával:

Hányinger
Fejfájás
Szédülés
Hasi vagy gyomorfájdalom
Fájások, fekélyek vagy fehér foltok az ajkakon vagy a szájban
Zavaros légzés, erőfeszítéssel
Alvási problémák (álmatlanság és egyéb alvászavarok)
Hüvelyi viszketés vagy váladékozás (hüvelygyulladás)
Vér a vizeletben vagy a székletben
Lenyeléssel baj
Az ízérzékelés változása / rendellenes ízlés
Az emésztőrendszer rendellenességei

Azonnal értesítse orvosát, ha bármilyen súlyos mellékhatásokat észlel, beleértve a gyors véraláfutást / vérzést, egy új fertőzés tüneteit (például új / tartós láz, tartós torokfájás), veseproblémák jeleit (például a vizelet megváltozását), tüneteket májproblémák (például szokatlan fáradtság, gyomor / hasi fájdalom, tartós hányinger / hányás, a szem / bőr sárgulása, sötét vizelet).

Fontos figyelmeztetések és óvintézkedések az Ofloxacin Tablettáról:

Terhesség alatt kerülni kell az Ofloxacint, mert az kiválasztódik az anyatejbe, és káros eseményeket okozhat a gyermekeknél.

Az ofloxacint szoptató anyáknál kerülni kell, mert a biztonságos alkalmazást nem fejlesztették ki.

Az ofloxacin, különösen cukorbetegeknél, akik inzulint vagy orális hipoglikémiás gyógyszereket szednek, alacsony vagy magas vércukorszintet okozhat.

Az Ofloxacin nem alkalmazható, mert növelheti az izomgyengeséget myasthenia gravis-ban szenvedő betegeknél.

Az ofloxacint központi idegrendszeri rendellenességekben, például görcsökben szenvedő betegeknél óvatosan kell alkalmazni.

Hogyan kell szedni az Ofloxacint?

Az Ofloxacin tablettát pontosan az orvos által előírt módon vegye be. Kövesse a vényköteles címkén található összes utasítást, és olvassa el az összes gyógyszeres útmutatót vagy utasítást. A gyógyszert pontosan az utasításoknak megfelelően használja.


Ofloxacin exportőr és nagykereskedő

Ha az vesz Ofloxacin 200mg Tablettát ömlesztve, nagykereskedelmi áron szeretné megvásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el az Oddway International weboldalunkra, és mi mindent elintézünk. Az Oddway International egy elismert gyógyszeripari exportőr, importőr és nagykereskedelmi beszállító, aki az elmúlt tíz évben ezen a területen tevékenykedett. Generikus gyógyszereket és mindenféle gyógyszeripari terméket exportálunk. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy kiváló minőségű generikus gyógyszereket nyújtsunk ügyfeleinknek a világ minden tájáról.

Tovább

Meropenem injekciós nagykereskedelmi beszállító és exportőr

Mi az a Meropenem?

A meropenem injekciót felnőtteknél és gyermekeknél a baktériumok és az agyhártyagyulladás (az agy és a gerincvelő alatti membránok fertőzése) okozta bőr- és hasi (gyomor) fertőzések kezelésére alkalmazzák. A meropenem injekció az antibiotikumok gyógyszercsoportjába tartozik. Karbapenem típusú antibiotikumként is ismert. A fertőzést okozó baktériumok elpusztításával működik.

Hogyan kell használni a Meropenem-et?

A meropenem injekció folyadékkeverő por formájában kerül intravénásan (vénába). Általában egy időszak 8 órájában egyszer vagy az orvos utasítása szerint. Ne öninjekciózza a Meropenem-et, ha nem érti teljesen az injekció beadásának módját, és megfelelő módon ártalmatlanítja a tűket, fecskendőket, iv. Csöveket és egyéb, a gyógyszer beadásához használt dolgokat.

A Meropenem elérhető márkái:

Merotec 2000mg Meropenem injekció

Meromac 2000mg Meropenem injekció

Meriwork 2000mg Meropenem injekció

Penmer 2000mg Meropenem injekció

Milyen mellékhatásokat okozhat ez a gyógyszer?

Gyakori mellékhatások, amelyeket a Meropenem injekció alkalmazása során észlelhet. Ha bármilyen nem kívánt mellékhatással szembesül, a lehető leghamarabb jelentenie kell orvosának.

fejfájás
hasmenés
székrekedés
hányinger
hányás
fájdalom
bőrpír, fájdalom vagy duzzanat az injekció beadásának helyén
bizsergő vagy szúró érzés
nehéz elaludni vagy aludni
sebek a szájban vagy a torokban

Bizonyos mellékhatásokkal súlyos lehet. Ha a fenti tünetek bármelyikét tapasztalja, hagyja abba a meropenem injekció alkalmazását, és azonnal hívja orvosát, vagy sürgősségi orvosi kezelést kap:

Rohamok
Rendkívüli hasmenés, amely lázzal vagy anélkül jelentkezhet, és gyomorgörcsök (vizes vagy véres széklet)
A csalánkiütés
Viszkető
Kiütés
öblítés
Az arc, a torok, a nyelv, az ajkak és a szem gyulladása
Nyelési vagy légzési problémák
Nem gyakori kimerültség vagy gyengeség
Sápadt bőr
Gyors vagy rendellenes szívverés
Visszatérő láz vagy a fertőzés egyéb jelei

Ha a meropenem injekció súlyos mellékhatásait tapasztalja, konzultáljon orvosával a súlyos problémák elkerülése érdekében.

Figyelmeztetések és óvintézkedések a Meropenem injekcióról

Tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha allergiás a meropenemre vagy bármely más karbapenemre (például imipenemre), vagy penicillinre vagy cefalosporinra, vagy ha bármilyen más allergiája van a meropenem alkalmazása előtt.

Fejfájás, zsibbadó / bizsergő bőr vagy görcsrohamok ritkán okozhatnak ezt a gyógyszert. Hacsak nem biztos abban, hogy biztonságosan tudja elvégezni az ilyen tevékenységeket, ne vezessen gépjárművet, ne kezeljen gépeket, és ne végezzen olyan műveletet, amelyhez éberségre vagy tiszta látásra van szükség.

Ha terhes vagy teherbe kíván esni, közölje orvosával. Ha teherbe esik a meropenem injekció nevű gyógyszer szedése alatt, hívja orvosát.

Ez a gyógyszer átjut az anyatejbe. Szoptatás előtt konzultáljon orvosával.

Általános meropenem injekciós beszállító, exportőr és nagykereskedő

Ha keres Meropenem nagykereskedő, majd keresése itt ér véget. Az Oddway International a Meropenem injekció szállítója és nagykereskedője, valamint a generikus gyógyszerek exportőre. Nak nek vásároljon Meropenem injekciót ömlesztveellátogathat weboldalunkra az Oddway International-re, vagy közvetlenül hívjon minket, vagy küldjön e-mailt a megadott adatokon. Számos országban szállítunk generikus gyógyszereket, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kínában, Hongkongban, Ausztráliában, Thaiföldön, Malajziában, Szingapúrban, Fülöp-szigeteken, Vietnamban, Indonéziában, Kambodzsában, Oroszországban, Egyesült Arab Emírségekben, Szaúd-Arábiában, Nigériában és más országokban.

Tovább

Cefuroxime tabletta ömlesztve, nagykereskedelmi áron

Mi az a cefuroxim?

A cefuroximot bakteriális fertőzések széles skálájának kezelésére használják, beleértve az extrém vagy életveszélyes típusokat, beleértve az akut középfülgyulladást (a középfül gyulladásos betegségei), a hólyaghurutot (hólyaggyulladás), a garatgyulladást (közismert nevén fájó) torok), orrmelléküreg-gyulladás, hörghurut és még sokan mások. Cefalosporin néven ismert (SEF alacsony sportartalmú). Úgy működik, hogy megakadályozza a baktériumok fejlődését, és nem a vírusfertőzések ellen.

A cefuroxim nemkívánatos mellékhatásai

A cefuroxim gyakori mellékhatásai, amelyek a következőként láthatók:

1. fejfájás, szédülés
2. Hiperaktivitás - szokatlanul vagy rendellenesen aktív
3. hasmenés, hányinger, hasi fájdalom
4. Fehér foltok vagy sebek a szájban
5. viszketés / duzzanat
6. az emésztőrendszer rendellenességei

Vannak gyakoribb mellékhatások, amelyek a cefuroxim tabletta alkalmazásakor jelentkezhetnek.


Orvosi segítséget kell kapnia, ha allergiás reakció jelei vannak, beleértve csalánkiütést, légzési problémákat, az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok duzzadását.

Fontos figyelmeztetések és óvintézkedések a Cefuroxime Tablettáról:

Allergia a cefuroxim-szerű gyógyszerekkel szemben: Ne szedje a cefuroximot, ha allergiás a cefuroximhoz közeli gyógyszerekre. Az allergiás reakció súlyos lehet, és bizonyos esetekben végzetes is lehet (halált okozhat). Annak megállapításához, hogy fennáll-e az allergiás reakció veszélye, beszéljen orvosával.

Fenilketonuria: A cefuroxim orális szuszpenziós formája fenilalanint tartalmaz. Ez egy aminosav, amely természetesen előfordul sok ételben, például tojásban és húsban. Kerülnie kell ezt a gyógyszert, ha fenilketonuria van. Ezzel a feltétellel a javuló test lebontja a fenilalanint.

Túlérzékenységi reakciók: Azoknál a betegeknél, akiknél allergiás reakció lépett fel a penicillin vagy más béta-laktám antibiotikumok miatt, speciális kezelés ajánlott, mivel fennáll a keresztérzékenység lehetősége.

Szédülhet vagy álmos lehet ezzel a gyógyszerrel. Alkohol vagy marihuána (kannabisz) miatt szédülhet vagy álmosabb lehet. Ha ezt a gyógyszert idősebb embereknél használja, körültekintően kell eljárni, mert reaktívabbak lehetnek a hatására.

Különleges szempontok:

Szoptató nők számára: Szoptató gyermeknél a cefuroxim átjut az anyatejbe, és mellékhatásokat okozhat. Ha szoptatja gyermekét, mondja el orvosának. Ha le akarja állítani a szoptatást, vagy abbahagyja a gyógyszer szedését, akkor el kell döntenie.

Veseproblémákkal küzdő emberek számára: A cefuroxim kivezeti a vesét a szervezetéből. Ha a veséje nem működik megfelelően, a cefuroxim szintje megemelkedhet a szervezetben. Ennek elkerülése érdekében orvosa javasolhatja a cefuroxim szedését a szokásosnál ritkábban.

Hogyan kell bevenni a cefuroximot?

A Cefuroxime Teva tablettát pontosan az orvos által előírt módon vegye be. Kövesse a vényköteles címkén található összes utasítást, és olvassa el az összes gyógyszeres útmutatót vagy utasítást. A gyógyszert pontosan az utasításoknak megfelelően használja.


Ha akarod A Cefuroxime tabletta ömlesztve, nagykereskedelmi áron, majd vegye fel velünk a kapcsolatot. Az Oddway International generikus gyógyszer nagykereskedő, beszállító és exportőr. Gyógyszereket szállítunk világszerte, beleértve az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kína, Hong Kong, Ausztrália, Thaiföld, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek, Vietnam és még sok más országot is.

Tovább

Oddway International

blogavatar

Oddway International premier service, patient support and commitment to offering quality pharmaceutical products are all reasons that medical professionals seek out our services. Oddway international is committed to offering much more than just breakthrough medications. Learn more about the value-added services we provide to our customers.

Utolsó kommentek