Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pulmofib 200mg tabletta nagykereskedelmi beszállító - Pirfenidone márka

A Pulmofib 200 mg tabletta idiopátiás tüdőfibrózis kezelésére szolgál. Csökkenti a hegeket és a duzzanatot a tüdőben, és segíti a jobb légzést.

Termék leírás:

Márkanév: Pulmofib
Összetétel: Pirfenidon 200mg
Gyártó: MSN Laboratories
Forma: Tabletta
Származási ország: India

A Pulmofib 200 mg tabletta működik:

A Pulmofib 200 mg tabletta antifibrotikus gyógyszer. A fibrózis (hegesedés) és a tüdőben fellépő duzzanat csökkentésével működik. Ez megkönnyíti a légzést.

Pulmofib 200 mg javallat:

A Pulmofib 200 mg pirfenidont tartalmaz, amely a piridonok nevű gyógyszercsoportba tartozik. Enyhe vagy közepesen súlyos idiopátiás tüdőfibrózis kezelésére alkalmazzák felnőtteknél. Az idiopátiás tüdőfibrózis olyan állapot, amikor a tüdőben lévő szövetek megduzzadnak és hegesednek, ami légzési nehézséghez vezet. Ez a gyógyszer segít csökkenteni a hegeket és a duzzanatot a tüdőben, és segít a jobb légzésben.

A 200 mg pulmofib pirfenidon tabletta mellékhatásai:

Hányinger:

Próbálja meg bevenni ezt a gyógyszert étkezés vagy snack után, vagy közvetlenül utána, és ragaszkodjon az egyszerű étkezéshez, és ne fogyasszon gazdag vagy fűszeres ételeket.

Hasmenés:

A kiszáradás elkerülése érdekében igyon sok folyadékot, például vizet vagy tököt. Ne vegyen be más gyógyszert anélkül, hogy orvoshoz fordulna.

Fejfájás:

Helyezzen meleg vagy hideg vizes zacskót a fejére. Pihenjen egy csendes és sötét szobában. Igyál teát vagy kávét.

Szédülés:

Kelj fel, és mozogj, hogy ébren érezd magad, szundíts egyet és aludj el az álmosságtól. Adjon szünetet a szemének a fáradtság elkerülése érdekében, és fogyasszon egészséges ételeket az energia növelése érdekében.

Köhögés:

Fogyasszon folyadékot, amely elvékonyítja a torkában lévő nyálkát. Szívja köhögéscseppeket vagy kemény cukorkákat.

Pulmofib Pirfenidone 200 mg tabletta Óvintézkedések:

Ne használja a Pulmofib 200mg Tablettát, ha allergiás a - Pirfenidone-ra

Ha szívbetegsége, máj- vagy vesebetegsége, kábítószer- vagy alkoholfüggősége van, konzultáljon kezelőorvosával a Pulmofib 200 mg tabletta alkalmazása előtt.

Ha allergiás bármely gyógyszerre vagy ételre, konzultáljon orvosával a gyógyszer használata előtt.

Ezt a gyógyszert orvosának felügyelete mellett használja.

A mellékhatások elkerülése érdekében forduljon orvosához, ha már más gyógyszereket szed.


Vásároljon online Pulmofib 200 mg tablettát az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Oroszországból, Japánból, Törökországból, Egyesült Arab Emírségekből

Vásárolhat online nagykereskedelmi Pulmofib 200mg Tablettát, és egyetlen kattintással elérhető legjobb minőségű gyógyszereket kaphat a világ bármely pontjára. Elkötelezettek vagyunk a biztonságos, megbízható és rendkívül megfizethető OTC gyógyszerek eljuttatása mellett az ügyfelek felé.

 

Tovább

Aziderm 20% krém szállító és nagykereskedő

Az Aziderm 20% krém 'Azelainsavat tartalmaz, egy antibakteriális gyógyszert, amelyet pattanások (pattanások) és rosacea kezelésére használnak. Elpusztítja a baktériumokat, csökkenti a gyulladást és eltávolítja az elzáródott pórusokat. Az Aziderm 20% krém baktériumölő szerként hat, és megöli a pattanásokat okozó baktériumokat, a Propionibacterium acnes-t.

Termék leírás:

Márkanév: Aziderm krém 20%
Hatóanyagok: Azelainsav krém 20 tömeg%
Gyártó: Micro Labs Limited
Csomagolás: 1 cső csomagolása
Minimális rendelés: 200 csomag

Milyen előnyei vannak az Aziderm 20% krémnek?

Az Aziderm 20% krém pattanásokat kezel, amelyeket általában pattanásoknak hívnak. Elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat, és megakadályozza a foltok és pattanások megjelenését. Néhány hétbe telik, amíg a mérhető hatás megjelenik, ezért használd tovább, akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem működik. A pattanások a javulás előtt gyakran súlyosbodhatnak, de megfelelő kezeléssel a bőr kitisztul. A hegek ritkábban jelennek meg, ha korán kezdi el használni őket. Amikor a bőre kitisztul, ez a gyógyszer jobban fogja érezni magát, és növeli a morálját. Ha ekcéma vagy napégett bőröd van, kerüld a használatát.

Hogyan működik az Aziderm 20% krém?

Az Aziderm 20% krém „Azelainsavat” tartalmaz, amely egy természetes dikarbonsav, amely olyan szemekben van jelen, mint az árpa, a búza és a rozs. A Propionibacterium acnes-t és a Staphylococcus epidermidist (gram-pozitív baktériumok) az Aziderm 20% Cream elpusztítja. Úgy működik, hogy megakadályozza a sejtfehérjék szintézisét a baktériumokban. Az Aziderm 20% krém eltávolítja a pórusokból a gyulladást és kitörést okozó baktériumokat. Csökkenti a gyulladást, ami kevésbé látható, duzzadt és irritált pattanásokat eredményez. Az Aziderm 20% krém elősegíti a bőr megújulását és megakadályozza a pattanások és mitesszerek kialakulását.

Az Aziderm 20% krém mellékhatásai:

A mellékhatások többsége csekély, és elmúlik, mivel a test reagál a gyógyszeres kezelésre. Ha nem múlnak el, vagy aggódik miattuk, beszéljen kezelőorvosával.

Száraz bőr
A bőr gyengédsége
Nyelési nehézség
Az alkalmazás helyén bőrpír, viszketés és égő érzés

Óvintézkedések és figyelmeztetések az Aziderm 20% krémmel kapcsolatban:

Terhesség és szoptatás alatt fokozott óvatosság szükséges.
Tartsa távol a kezét pupilláitól, szájától és egyéb nyálkahártyájától.
Javasoljuk, hogy a beteg arcának mosásához csak nagyon gyengéd szappanokat vagy szappan nélküli tisztító krémeket használjon.

Aziderm 20% krém szállító és nagykereskedő

Ha az Aziderm 20% tejszínt ömlesztve, nagykereskedelmi áron kívánja megrendelni, közvetlenül kapcsolatba léphet velünk, vagy ellátogathat weboldalunkra. Az Oddway International az Aziderm 20% tejszín exportőre, nagykereskedője és ömlesztett szállítója. Világszerte generikus és márkás gyógyszereket kínálunk, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Japánt, Kínát, Hongkongot, Ausztráliát, Új-Zélandot, Szingapúrot, Romániát, Magyarországot, Oroszországot, Kenyát, Malajziát és Európát. További információért hívjon minket a + 91-9873336444 telefonszámon, vagy küldjön egy e-mailt a sales@oddwayinternational.com címre.

Tovább

Betnovate-C krém szállító és nagykereskedő

A Betnovate-C krém olyan gyógyszer, amely két gyógyszert kombinál, a betametazont és a klioquinolt. Baktériumok és gombák által okozott bőrfertőzések kezelésére szolgál. Segíti a gyulladásos bőrbetegségek kezelését is a bőrpír, a duzzanat és a viszketés csökkentésével.

Termék leírás:

Márkanév: Betnovate-C krém
Összetétel: Betametazon + Clioquinol
Gyártó: Glaxo SmithKline Pharmaceuticals Ltd.
Forma: cső
Csomagolás: 30 gm 1 csőben

Mikor alkalmazható a Betnovate-C krém?

A baktériumok által okozott bőrfertőzések
A gombák által okozott bőrfertőzések
Gyulladásos és viszkető bőrbetegségek

Milyen előnyei vannak a Betnovate-C krémnek?

A Betnovate-C krémet ekcéma, pikkelysömör és dermatitis kezelésére használják, többek között a gyulladásos bőrbetegségek között. Gyakran alkalmazzák fertőzés vagy annak lehetősége esetén, valamint gyulladás esetén. Előnyös a beteg számára bakteriális bőrfertőzések, gombás bőrfertőzések, valamint gyulladással és viszketéssel járó bőrbetegségek esetén.

Hogyan működik a Betnovate-C krém?

A Betnovate C krém elkészítésében a betametazon és a klioquinol sói vesznek részt.

A betametazon egy kortikoszteroid, amely gátolja a bőrben lévő kémiai hírvivők felszabadulását, amelyek bőrpírokat, viszketést és duzzanatot okoznak. Általában ilyen vegyi anyagok szabadulnak fel, amikor a bőr reagál az allergénekre.

A klokinolin a gombaellenes forma, amely antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Úgy működik, hogy megakadályozza a gombák és baktériumok szaporodását és szaporodását.

Milyen mellékhatásai vannak a Betnovate-C krémnek?

A legtöbb mellékhatás csekély és eltűnik, amikor teste reagál a gyógyszerre. Forduljon orvosához, ha ők, vagy ha aggódik miattuk.

-> Bőrkiütések
-> Forró vagy égő érzés
-> Viszketés
-> A bőr elvékonyodása és a striák megjelenése
-> Változások a bőr színén
-> A haj növekedésének rendellenes növekedése
-> Az erek megjelenése a bőr felszíne alatt

Óvintézkedés és figyelmeztetés a Betnovate-C krémre

Fontos, hogy tájékoztassa kezelőorvosát, ha már szed vagy nemrégiben szedett más gyógyszereket ugyanarra vagy más betegségre. Ezt a gyógyszert óvatosan és körültekintően kell alkalmazni terhes és szoptató nők számára. Nem szabad használni ezt a gyógyszert, ha megerősített allergiája van rá. Beszéljen orvosával a vényköteles kezelésről. Beszéljen orvosával arról, hogy alternatív kezelést írnak elő az Ön állapotára vonatkozóan.

Betnovate-C krém szállító és nagykereskedő

Vásároljon ömlesztve Betnovate-C krémet nagykereskedelmi áron. Híres és jól ismert gyógyszergyár vagyunk, amely generikus és márkás gyógyszereket kínál a legalacsonyabb versenyképes áron. A Betnovate-C krém online megrendeléséhez a Betnovate-C krém szállítójától és nagykereskedőjétől megfelelő döntés lehet. A Betnovate-C krémet világszerte szállítjuk, beleértve az Egyesült Államokat, Tajvanot, Ausztráliát, Fidzsi-szigeteket, Új-Zélandot, Malajziát, az Egyesült Királyságot, Hongkongot, Kínát, Vietnamot, Fülöp-szigeteket, Kambodzsát, Egyesült Arab Emírségeket, Szingapúrot, Zimbabwét és még sok más országot. További információért hívjon minket a + 91-9873336444 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a sales@oddwayinternational.com címre.

Tovább

Betnovate-N krém ömlesztve, nagykereskedelmi áron

Mi a Betnovate-N krém?

A Betnovate-N krém kombinált gyógyszer, amelyet különféle típusú bőrfertőzések kezelésére használnak. Minimalizálja a gyulladás tüneteit, például a bőrpírt, a duzzanatot és a viszketést. Antimikrobiális hatást fejt ki a fertőzést okozó mikroorganizmusokkal szemben is.

Termék leírás:

Márkanév: Betnovate-N krém
Összetétel: Betametazon + Neomycin
Gyártó: Glaxo SmithKline Pharmaceuticals Ltd.
Forma: cső
Csomagolás: 20 gm 1 csőben

Milyen előnyei vannak a Betnovate-N krémnek?

A bakteriális bőrfertőzések kezelésében: A Betnovate-N krémet olyan bőrbetegségek kezelésére használják, mint az ekcéma, a pikkelysömör, a súlyos rovarcsípés, a szúró hő és más típusú kiütések. Csökkenti a duzzanatot, bőrpírt és viszketést, így segít megelőzni a karcolódást, amely tovább irritálhatja a bőrt.

Hogyan működik a Betnovate-N krém?

A Betnovate-N krém betametazon-valerátot tartalmaz
amely az úgynevezett szteroidok és az antibiotikum neomicin-szulfát nevű gyógyszerek csoportjába tartozik. A szteroidok segítenek csökkenteni a bőr bőrpírját, duzzanatát és irritációját (ami blokkolja bizonyos kémiai hírvivők (prosztaglandinok) termelését). Az antibiotikumok segítenek a bakteriális fertőzések kezelésében. Megállítja a baktériumok szaporodását a bőrön, megakadályozva a létfontosságú fehérjék szintézisét, amelyekre a baktériumok az életfontosságú funkciók ellátásához szükségesek.

Milyen mellékhatásai vannak a Betnovate-N krémnek?

A mellékhatások többsége csekély, és elmúlik, mivel a test reagál a gyógyszeres kezelésre. Ha nem múlnak el, vagy aggódik miattuk, konzultáljon orvosával.

-> Égő érzés
-> Bőrviszketés
-> Pirosság
-> Kiütések
-> Pigmentáció
-> Túlzott szőrnövekedés
-> A bőr helyi elvékonyodása
-> Változás a bőr színében

Óvintézkedések és figyelmeztetések a Betnovate-N krémről:

Fontos, hogy tájékoztassa kezelőorvosát, ha már szed vagy nemrégiben szedett más gyógyszereket ugyanarra vagy más betegségre. Ezt a gyógyszert óvatosan és körültekintően kell alkalmazni terhes és szoptató nők számára. Nem szabad használni ezt a gyógyszert, ha megerősített allergiája van rá. Beszéljen orvosával arról, hogy alternatív kezelést írnak elő az Ön állapotára vonatkozóan.

Betnovate-N krém ömlesztve a szállítótól és az exportőrtől

Ha a Betnovate-N krémet ömlesztve, nagykereskedelmi áron szeretné megrendelni, közvetlenül kapcsolatba léphet velünk, vagy ellátogathat weboldalunkra. Az Oddway International gyógyszermárkák exportőre, importőre és ömlesztett szállítója a márkás gyógyszereknek. Világszerte generikus és márkás gyógyszereket kínálunk, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Japánt, Kínát, Hongkongot, Ausztráliát, Új-Zélandot, Szingapúrot, Romániát, Magyarországot, Oroszországot, Kenyát, Malajziát és Európát. További információért hívjon minket a + 91-9873336444 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a sales@oddwayinternational.com e-mail címen.

Tovább

Vásároljon online Melalite Forte krémet nagykereskedelmi áron a bőrápoló gyógyszer szállítójától

A Melalite forte krémet az Abbott Pharmaceuticals gyártja. Ez egy bőrfehérítő krém, hatékony helyi gyógyszer, amelyet hiperpigmentált bőrbetegségek, például napfény, hormonális változások, öregedés stb. Miatt a bőrön megjelenő sötét foltok, szeplők és foltok kezelésére használnak. Hidrokinont tartalmaz 4%, amely fokozatos fehérítőszer, amely világosítja a sötét foltokat és villámló bőrt ad

Hogyan működik a Melalite Forte krém?

Csökkenti a pigment (melanin) mennyiségét, amely a bőr sötétedését okozza. Ezt a tirozináz (a melanin előállításához szükséges enzim) aktivitásának gátlásával teszi.

Termék leírás:

Márkanév: Melalite Forte krém
Hatóanyag: 4% w / w hidrokinon
Gyártó: Abbott Pharmaceuticals
Csomagolás: 1 cső csomagolása

 

 

Hogyan kell használni a Melalite krémet?

Általában ezt a krémet kell alkalmazni az érintett területekre, és rendszeresen kétszer kell keverni. Kövesse az utasításokat és az adagokat az orvos utasítása szerint. A krém alkalmazása előtt győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták-e.

Minden bőrtípusra és bőrszínre biztonságos?

Bár a melalit általában jól tolerálható. De van néhány kivétel.
Ha száraz vagy érzékeny bőrtípusú, akkor szárazságot vagy irritációt tapasztalhat. A normál vagy zsíros bőrű emberek ritkábban tapasztalják ezeket a mellékhatásokat.

A Melalite forte krém használatának mellékhatásai:

  • Száraz bőr
  • Vörösség
  • A bőr égése
  • Viszkető
  • A bőr hámlása

Óvintézkedések és figyelmeztetések, amelyeket be kell tartani a Melalite Forte krém használata előtt vagy után:

  • Ez a krém nem ajánlott terhes nőknek, ha van ilyen, kérjük, konzultáljon orvosával a használata előtt.
  • Ne használja ezt a krémet, ha bármilyen allergiás problémája van.
  • Ez a krém csak külső használatra ajánlott, kerülje a szem, az orr és a száj területének alkalmazását.
  • Ez a krém nem biztonságos a gyermekek számára.
  • A krém használata után ajánlott minimalizálni a napsütést. Próbálja ki a megfelelő óvintézkedéseket, amikor kimegy.

Hol lehet megvásárolni a Melalite Forte krémet nagykereskedelmi áron?

Ha ömlesztett Melalite forte krémet szeretne rendelni, akkor az Oddway International a legjobb hely bőrápolási termékek és egyéb gyógyszerészeti termékek vásárlásához. Megbízható gyógyszerszolgáltató, nagykereskedő, exportőr és importőr a generikus, márkás, OTC gyógyszerek, injekciók, oltások, bőrápolási termékek és egyéb gyógyszeripari termékek területén. Szakterületünk olyan életmentő gyógyszerek szállítása is, mint a rák, a hepatitis, a HIV / AIDS és még sok más, ha magas költségekkel küzd, akkor ellátogathat az Oddway International oldalra. Itt kiváló minőségű hiteles gyógyszereket találhat a legalacsonyabb áron, gyors szállítással az egész világon. További információkért vagy a Melalite forte krém árának megismeréséért lépjen velünk kapcsolatba e-mailben: sales@oddwayinternational.com vagy hívjon a + 91-9873336444 telefonszámon.

 

 

 

 

 

Tovább

Oddway International

blogavatar

Oddway International premier service, patient support and commitment to offering quality pharmaceutical products are all reasons that medical professionals seek out our services. Oddway international is committed to offering much more than just breakthrough medications. Learn more about the value-added services we provide to our customers.

Utolsó kommentek