A Levifil Super Power Tablet a férfiak merevedési zavarainak kezelésére szolgál. Növeli a pénisz véráramlását, hogy segítsen a férfiaknak erekcióban. Úgy fejti ki hatását, hogy segít ellazítani a péniszben lévő ereket, és lehetővé teszi a vér beáramlását a péniszbe, amikor szexuálisan izgatott lesz.

Kettős hatású tabletta 40 mg vardenafil + 60 mg dapoxetin, Booster és időkésleltető kettős hatással, a pénisz erekciós keménységének fokozására és az aktivitási idő meghosszabbítására szolgál. Szexuális stimuláció hatására 30 perctől 1 óráig tartó szedés után érezhető az élénkítő hatás. Szedés után azonnali használatra alkalmas. Az első alkalom első felétől szedje, éhgyomorra 1-2 órával a szex előtt, hatásos ideje 6-12 óra, legfeljebb napi 1 alkalom, nem szedheti folyamatosan, vegye be ezt a terméket Hatékonynak kell lennie szexuális stimuláció alatt.

Termék leírás:

Márkanév: Levifil Super Power
Összetétel: Vardenafil 40 mg és Dapoxetine 60 mg
Gyártó: Ambitree India Pvt. Ltd
Forma: tabletta
Csomagolás: 10 tablettát tartalmazó kiszerelés
Származási ország: India

A Levifil Super Power Tablet felhasználási területei:

Erektilis diszfunkció kezelése

A Levifil tabletta mellékhatásai:

1. Kipirulás (melegség érzése az arcban, a fülekben, a nyakban és a törzsben)
2. Fejfájás
3. Homályos látás
4. Emésztési zavarok
5. Szédülés
6. Izomfájdalom
7. Gyomorrontás
8. Kiütések
9. Orrdugulás (orrdugulás)

Hogyan kell alkalmazni a Levifil tablettát:

A gyógyszert az orvos által javasolt adagban és időtartamban vegye be. Egészben nyelje le. Ne rágja össze, ne törje össze vagy ne törje össze. A Levifil 20 mg tabletta étkezés közben vagy attól függetlenül is bevehető, de jobb, ha meghatározott időpontban veszi be.

Hogyan működik a Levifil tabletta:

A Levifil Super Power Tablet egy foszfodiészteráz (PDE-5) inhibitor. Erektilis diszfunkció esetén fejti ki hatását azáltal, hogy fokozza a pénisz véráramlását azáltal, hogy ellazítja a pénisz ereiben lévő izmokat. Csak akkor segít az erekció elérésében, ha a személy szexuálisan stimulált.

Levifil Super Power nagykereskedelmi ár:

A Levifil Super Power ára üzletenként és online platformonként változhat. Vásároljon Levifil Super Powert online az Oddway International-tól, és szerezze be a Levifil Super Power terméket nagykereskedelmi áron.

Bővebb információért vagy érdeklődni:
Látogassa meg: www.oddwayinternational.com
Tel: +91-9873336444
E-mail: sales@oddwayinternational.com