A Movfor 200 mg kapszula egy vírusellenes gyógyszer, amely Molnupiravir hatóanyagot tartalmaz. Enyhe vagy közepesen súlyos COVID-19 (koronavírus-betegség) kezelésére alkalmazzák olyan embereknél, akiknél fennáll a súlyos betegség kialakulásának kockázata. A Movfor vényköteles gyógyszer, amely kapszula formájában is használható.

A hatvan év felettiek, a cukorbetegek, a magas vérnyomásban, a rákban, a szív- és tüdőproblémában szenvedők, illetve az elhízás esetén nagyobb a kockázata a COVID-19 okozta súlyos betegségek kialakulásának.

Ne hagyja abba a Movfor 200 mg kapszula szedését anélkül, hogy orvosával konzultálna, mert ez megnöveli annak esélyét, hogy súlyosan megbetegszik a COVID-19 miatt. Az is fontos, hogy ne hagyjon ki vagy hagyjon ki egy adagot ebből a gyógyszerből. A fertőzés elkerülése érdekében továbbra is kövesse a szociális távolságtartást és az egyéb szükséges óvintézkedéseket.

A Movfor 200 mg kapszula alkalmazása:

Enyhe és közepesen súlyos COVID-19 betegség kezelése

A Movfor 200 mg kapszula mellékhatásai:

1. Hasmenés
2. Hányinger
3. Szédülés
4. Fejfájás

Kölcsönhatások más gyógyszerekkel:

A kezelés előtt tájékoztassa kezelőorvosát a jelenleg vagy korábban szedett gyógyszereiről.

Több információ:

1. A Movfor 200 mg kapszulát gyermekektől elzárva tartsa.
2. Ez a gyógyszer nem igényel különleges tárolási hőmérsékletet.

Biztonsági tanácsok:

1. Terhesség:

A Movfor 200 mg kapszula nem javasolt terhes nők számára. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátlási intézkedéseket a gyógyszer szedése alatt és legalább 4 napig az utolsó adag bevétele után, ha terhességet tervez.

2. Szoptatás:

Ne szoptasson a Movfor 200 mg kapszula szedése alatt és az utolsó adag bevétele után legalább négy napig. Ha szoptat, beszéljen kezelőorvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert.

3. Vezetés:

A Movfor 200 mg kapszula szédülést okozhat. Kerülje a vezetést, ha rosszul érzi magát.

Vásároljon Movfor 200 mg kapszulát ömlesztve nagykereskedelmi áron. Neves és jól ismert gyógyszeripari cég vagyunk, amely generikus és márkás gyógyszereket kínál a legalacsonyabb versenyképes áron. A Movfor 200mg kapszula online rendeléséhez lépjen kapcsolatba velünk, vagy látogasson el weboldalunkra. A Movfor 200 mg-os kapszulát világszerte szállítják, beleértve az Egyesült Államokat, Tajvant, Ausztráliát, Fidzsi-szigeteket, Új-Zélandot, Malajziát, az Egyesült Királyságot, Hongkongot, Kínát, Vietnamot, Fülöp-szigeteket, Kambodzsát, az Egyesült Arab Emírségekben, Szingapúrban, Zimbabwéban és sok más országban.

Hol vásárolhat Molnupiravir kapszulát ömlesztve nagykereskedelmi áron?

Az Oddway International egy tapasztalt gyógyszeripari vállalat, amely már régóta működik. Kiváló minőségű és olcsó generikus gyógyszereket kínálunk. A márkás és generikus gyógyszerek exportőre és szállítójaként mindenféle gyógyszerrel foglalkozunk, mint például injekciókkal és oltóanyagokkal, bőrápoló termékekkel, nőgyógyászati ​​termékekkel, HIV/AIDS-gyógyszerekkel stb. Termékeink megfelelnek a vásárlók különböző igényeinek. Kiterjedt disztribúciós hálózatunkkal ezeket a termékeket világszerte szállítjuk.

További információért forduljon hozzánk:

Email: sales@oddwayinternational.com
WhatsApp/Telegram: +91-9873336444
Website: https://www.oddwayinternational.com/movfor-200mg-molnupiravir-capsules/