Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vásároljon Spegra tablettát a legalacsonyabb áron online az Oddway International-tól

A Spegra Tabletről és az annak használatáról

A Spegra tabletta egy antiretrovirális gyógyszer, amelyet az Emcure Pharmaceuticals gyárt. Három antiretrovirális gyógyszer (Dolutegravir, Emtricitabine & Tenofovir Alafenamid) összetétele, amelyet 40 kg-nál nagyobb testtömegű felnőtt betegek HIV (emberi immunhiányos vírus) fertőzésének kezelésére írnak fel.

Mi a HIV / AIDS?

A HIV (humán immunhiányos vírus) a szervezet immunrendszerét megtámadó vírus. Ha a HIV-t nem kezelik, az AIDS-hez (szerzett immunhiányos szindróma) vezethet.

Termék leírás:

Márkanév: Spegra
Összetétel: Dolutegravir 50mg, Emtricitabine 200mg, Tenofovir Alafenamid 25mg
Gyártó: Emcure Pharmaceuticals Ltd.
Forma: Tabletta
Csomagolás: 30 tabletta csomag
Származási ország: India

Hogyan működik a Spegra tabletta?

A Spegra tabletta antiretrovirális gyógyszer, amely megakadályozza a reverz transzkriptáz működését. Ez az enzim részt vesz a HIV termelésében.

A Spegra tabletta adagja és időtartama

A Spegra tablettát az orvos utasítása szerint vegye be. Általában minden nap ugyanabban az időben veszi étellel vagy anélkül. Kövesse a vényköteles címkén található összes utasítást, és ne tegyen túladagolást vagy vegyen be kis adagokat anélkül, hogy orvoshoz vagy gyógyszerészhez fordulna.

Óvintézkedések és figyelmeztetések, amelyeket be kell tartani a gyógyszer szedése előtt vagy után:

  • A Spegra tabletta bevétele előtt tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha valaha máj- vagy vesebetegsége volt.
  • Lehet, hogy ez a gyógyszer nem biztonságos terhes vagy szoptató nők számára, ezért a Spegra tabletta szedése előtt konzultáljon orvosával.
  • Ez a gyógyszer nem ajánlott 18 év alatti gyermekek számára.
  • Ez a gyógyszer nem ajánlott olyan betegek számára, akiknek ismert allergiája van a dolutegravirra, az emtricitabinra, a tenofovir-alafenamidra vagy a készítmény egyéb inaktív összetevőire.
  • A Spegra tabletták szedésekor lustát vagy szédülést érezhet. Kerülje a gépjárművezetést vagy a gépek kezelését.

A Spegra tabletta mellékhatásai:

  • Fejfájás
  • Hányinger
  • Köhögés
  • Hátfájás
  • Hányás
  • Álmosság
  • Hasmenés
  • Sárga szem vagy bőr
  • Láz
  • Étvágytalanság
  • Ízületi fájdalom

Ez egy összefoglaló, és nem tartalmaz minden lehetséges információt erről a termékről. Mielőtt bármilyen gyógyszert szedne, először beszéljen kezelőorvosával.

 

Hol lehet Spegra tablettát vásárolni a legalacsonyabb áron?

Az Oddway International az elmúlt 10 évben megbízható gyógyszer-nagykereskedő és exportőr. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy 100% -ban hiteles generikus és márkás gyógyszereket exportálunk krónikus betegségekre, nagykereskedelmi áron. A Spegra tabletta egy generikus gyógyszer, amelyet az Emcure Pharmaceuticals gyárt. Gyógyszerek széles választékát tároljuk a legalacsonyabb árakon online. Az Emcure Pharmaceuticals Spegra tabletta egyike ezeknek. Cégünk elkötelezte magát a kiváló minőségű gyógyszerek biztosítása mellett, és számos egészségügyi szolgáltatást kínál megfizethető áron. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban. Látogasson el a www.oddwayinternational.com weboldalunkra, hogy megtalálja a szükséges gyógyszereket, vagy küldjön érdeklődést a Spegra tabletta árának megismeréséhez a mail: sales@oddwayinternational.com vagy a WhatsApp oldalon: + 91-9873336444

 

 

 

 

 

 

 

Tovább

Cipla Kft. Xbira 500mg Abiraterone tabletta a legalacsonyabb áron elérhető online

Az Xbira 500mg tabletta és az használata

A Cipla által gyártott Xbira 500mg tabletta onkológiai (rákellenes) gyógyszer. Ez egy általános Abiraterone-acetát összetétele, aki a Zytiga márkanév. A prosztatarák kezelésére írják fel. Általában olyan betegeknél alkalmazzák, akik más kezelési lehetőségekre nem reagálnak. Sőt, az orvosok vagy gyógyszerészek által előírt egyéb egészségügyi körülmények között is felhasználják.

Mi az a prosztatarák?

A prosztatarák akkor kezdődik, amikor a prosztata sejtjei kezdenek kikerülni az ellenőrzés alól. A prosztata olyan mirigy, amely csak férfiaknál található meg. Ez a folyadék egy részét képezi, amely a sperma része. A prosztatarák leggyakoribb tünete a vizelési nehézség, de teljesen tünetmentes lehet.

Termékleírás:

Márkanév: Xbira 500mg
Összetétel: 500 mg abirateron-acetát
Gyártó: Cipla Kft
Forma: Tabletta
Csomagolás: 60 tabletta csomag
Származási ország: India

 

 

Hogyan működik az Xbira tabletta?

Az Xbira tabletta rákellenes gyógyszer, megakadályozza az emberi androgének (férfi hormonok) termelését. Ez az androgének termelésében szerepet játszó enzim (CYP17) gátlásával és a prosztatarák növekedésének lassításával történik.

Az Xbira 500 mg tabletta adagolása és időtartama

Vegye be az Xbira tabletták adagját és időtartamát az orvos előírása szerint. Általában naponta egyszer, és a szteroidokat is naponta egyszer vagy kétszer. Gondosan kövesse orvosának utasításait. Ne hagyja ki, vegyen be további vagy kis adagokat.

Óvintézkedések és figyelmeztetések a gyógyszer szedése előtt vagy után:

  • Mondja el orvosának a kórtörténetét, különösen, ha valaha is volt:

Májbetegség
Szívbetegség vagy magas vérnyomásprobléma
Mellékvese- vagy hipofízisproblémák.

  • Az Xbira tablettát nem írják fel nőknek és gyermekeknek.
  • Ez a gyógyszer ellenjavallt terhes vagy hajlandó nőknél. Ez a gyógyszer magzati kárt okozhat a magzatban.
  • Az Xbira tabletta károsíthatja magzatát, ha az apa ezt a gyógyszert szedi, kérjük, használja a fogamzásgátló módszereket a terhesség elkerülése érdekében.
  • Ezt a gyógyszert nem alkalmazzák szoptató nők számára sem.

Az Xbira 500mg tabletta mellékhatásai:

  • Hasmenés
  • Magas vérnyomás
  • Köhögés
  • Ödéma (duzzanat)
  • Hányás
  • ízületi fájdalom vagy duzzanat
  • izom fájdalom
  • Csökkent káliumszint a vérben
  • Csökkent fehérvérsejtszám
  • Húgyúti fertőzés

Az Xbira 500mg tabletta további alternatívái

Zelgor 500mg Abiraterone tabletta
Abirapro 500mg Abiraterone tabletta
Abiratas 500mg Abiraterone tabletta
Zecyte 500mg Abiraterone tabletta

Hol vásárolhat Xbira 500mg tablettát a legalacsonyabb áron?

Ha rákgyógyszert szeretne vásárolni Xbira 500mg tabletta, akkor az Oddway International az egyik legjobb hely a rendelésre. Nemzetközi vezető online gyógyszeripari nagykereskedő és exportőr vagyunk, amely 100% -ban autentikus gyógyszereket kínál megfizethető áron és gyors szállítási szolgáltatásokat nyújt világszerte. Az Oddway International online platformon rengeteg generikus és márkás gyógyszer megtalálható kedvezményes áron, biztosítjuk, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálja a piacon a legalacsonyabb áron.
Ha szeretne megrendelni vagy érdeklődni az Xbira 500mg tabletta áráról vagy egyéb generikus gyógyszerekről, látogasson el a www.oddwayinternational.com weboldalra, vagy lépjen velünk kapcsolatba e-mailben: sales@oddwayinternational.com, vagy küldje el érdeklődését a WhatsApp-on: + 91-9873336444

 

 

 

 

Tovább

Aziderm 20% krém szállító és nagykereskedő

Az Aziderm 20% krém 'Azelainsavat tartalmaz, egy antibakteriális gyógyszert, amelyet pattanások (pattanások) és rosacea kezelésére használnak. Elpusztítja a baktériumokat, csökkenti a gyulladást és eltávolítja az elzáródott pórusokat. Az Aziderm 20% krém baktériumölő szerként hat, és megöli a pattanásokat okozó baktériumokat, a Propionibacterium acnes-t.

Termék leírás:

Márkanév: Aziderm krém 20%
Hatóanyagok: Azelainsav krém 20 tömeg%
Gyártó: Micro Labs Limited
Csomagolás: 1 cső csomagolása
Minimális rendelés: 200 csomag

Milyen előnyei vannak az Aziderm 20% krémnek?

Az Aziderm 20% krém pattanásokat kezel, amelyeket általában pattanásoknak hívnak. Elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat, és megakadályozza a foltok és pattanások megjelenését. Néhány hétbe telik, amíg a mérhető hatás megjelenik, ezért használd tovább, akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem működik. A pattanások a javulás előtt gyakran súlyosbodhatnak, de megfelelő kezeléssel a bőr kitisztul. A hegek ritkábban jelennek meg, ha korán kezdi el használni őket. Amikor a bőre kitisztul, ez a gyógyszer jobban fogja érezni magát, és növeli a morálját. Ha ekcéma vagy napégett bőröd van, kerüld a használatát.

Hogyan működik az Aziderm 20% krém?

Az Aziderm 20% krém „Azelainsavat” tartalmaz, amely egy természetes dikarbonsav, amely olyan szemekben van jelen, mint az árpa, a búza és a rozs. A Propionibacterium acnes-t és a Staphylococcus epidermidist (gram-pozitív baktériumok) az Aziderm 20% Cream elpusztítja. Úgy működik, hogy megakadályozza a sejtfehérjék szintézisét a baktériumokban. Az Aziderm 20% krém eltávolítja a pórusokból a gyulladást és kitörést okozó baktériumokat. Csökkenti a gyulladást, ami kevésbé látható, duzzadt és irritált pattanásokat eredményez. Az Aziderm 20% krém elősegíti a bőr megújulását és megakadályozza a pattanások és mitesszerek kialakulását.

Az Aziderm 20% krém mellékhatásai:

A mellékhatások többsége csekély, és elmúlik, mivel a test reagál a gyógyszeres kezelésre. Ha nem múlnak el, vagy aggódik miattuk, beszéljen kezelőorvosával.

Száraz bőr
A bőr gyengédsége
Nyelési nehézség
Az alkalmazás helyén bőrpír, viszketés és égő érzés

Óvintézkedések és figyelmeztetések az Aziderm 20% krémmel kapcsolatban:

Terhesség és szoptatás alatt fokozott óvatosság szükséges.
Tartsa távol a kezét pupilláitól, szájától és egyéb nyálkahártyájától.
Javasoljuk, hogy a beteg arcának mosásához csak nagyon gyengéd szappanokat vagy szappan nélküli tisztító krémeket használjon.

Aziderm 20% krém szállító és nagykereskedő

Ha az Aziderm 20% tejszínt ömlesztve, nagykereskedelmi áron kívánja megrendelni, közvetlenül kapcsolatba léphet velünk, vagy ellátogathat weboldalunkra. Az Oddway International az Aziderm 20% tejszín exportőre, nagykereskedője és ömlesztett szállítója. Világszerte generikus és márkás gyógyszereket kínálunk, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Japánt, Kínát, Hongkongot, Ausztráliát, Új-Zélandot, Szingapúrot, Romániát, Magyarországot, Oroszországot, Kenyát, Malajziát és Európát. További információért hívjon minket a + 91-9873336444 telefonszámon, vagy küldjön egy e-mailt a sales@oddwayinternational.com címre.

Tovább

Betnovate-C krém szállító és nagykereskedő

A Betnovate-C krém olyan gyógyszer, amely két gyógyszert kombinál, a betametazont és a klioquinolt. Baktériumok és gombák által okozott bőrfertőzések kezelésére szolgál. Segíti a gyulladásos bőrbetegségek kezelését is a bőrpír, a duzzanat és a viszketés csökkentésével.

Termék leírás:

Márkanév: Betnovate-C krém
Összetétel: Betametazon + Clioquinol
Gyártó: Glaxo SmithKline Pharmaceuticals Ltd.
Forma: cső
Csomagolás: 30 gm 1 csőben

Mikor alkalmazható a Betnovate-C krém?

A baktériumok által okozott bőrfertőzések
A gombák által okozott bőrfertőzések
Gyulladásos és viszkető bőrbetegségek

Milyen előnyei vannak a Betnovate-C krémnek?

A Betnovate-C krémet ekcéma, pikkelysömör és dermatitis kezelésére használják, többek között a gyulladásos bőrbetegségek között. Gyakran alkalmazzák fertőzés vagy annak lehetősége esetén, valamint gyulladás esetén. Előnyös a beteg számára bakteriális bőrfertőzések, gombás bőrfertőzések, valamint gyulladással és viszketéssel járó bőrbetegségek esetén.

Hogyan működik a Betnovate-C krém?

A Betnovate C krém elkészítésében a betametazon és a klioquinol sói vesznek részt.

A betametazon egy kortikoszteroid, amely gátolja a bőrben lévő kémiai hírvivők felszabadulását, amelyek bőrpírokat, viszketést és duzzanatot okoznak. Általában ilyen vegyi anyagok szabadulnak fel, amikor a bőr reagál az allergénekre.

A klokinolin a gombaellenes forma, amely antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Úgy működik, hogy megakadályozza a gombák és baktériumok szaporodását és szaporodását.

Milyen mellékhatásai vannak a Betnovate-C krémnek?

A legtöbb mellékhatás csekély és eltűnik, amikor teste reagál a gyógyszerre. Forduljon orvosához, ha ők, vagy ha aggódik miattuk.

-> Bőrkiütések
-> Forró vagy égő érzés
-> Viszketés
-> A bőr elvékonyodása és a striák megjelenése
-> Változások a bőr színén
-> A haj növekedésének rendellenes növekedése
-> Az erek megjelenése a bőr felszíne alatt

Óvintézkedés és figyelmeztetés a Betnovate-C krémre

Fontos, hogy tájékoztassa kezelőorvosát, ha már szed vagy nemrégiben szedett más gyógyszereket ugyanarra vagy más betegségre. Ezt a gyógyszert óvatosan és körültekintően kell alkalmazni terhes és szoptató nők számára. Nem szabad használni ezt a gyógyszert, ha megerősített allergiája van rá. Beszéljen orvosával a vényköteles kezelésről. Beszéljen orvosával arról, hogy alternatív kezelést írnak elő az Ön állapotára vonatkozóan.

Betnovate-C krém szállító és nagykereskedő

Vásároljon ömlesztve Betnovate-C krémet nagykereskedelmi áron. Híres és jól ismert gyógyszergyár vagyunk, amely generikus és márkás gyógyszereket kínál a legalacsonyabb versenyképes áron. A Betnovate-C krém online megrendeléséhez a Betnovate-C krém szállítójától és nagykereskedőjétől megfelelő döntés lehet. A Betnovate-C krémet világszerte szállítjuk, beleértve az Egyesült Államokat, Tajvanot, Ausztráliát, Fidzsi-szigeteket, Új-Zélandot, Malajziát, az Egyesült Királyságot, Hongkongot, Kínát, Vietnamot, Fülöp-szigeteket, Kambodzsát, Egyesült Arab Emírségeket, Szingapúrot, Zimbabwét és még sok más országot. További információért hívjon minket a + 91-9873336444 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a sales@oddwayinternational.com címre.

Tovább

Betnovate-N krém ömlesztve, nagykereskedelmi áron

Mi a Betnovate-N krém?

A Betnovate-N krém kombinált gyógyszer, amelyet különféle típusú bőrfertőzések kezelésére használnak. Minimalizálja a gyulladás tüneteit, például a bőrpírt, a duzzanatot és a viszketést. Antimikrobiális hatást fejt ki a fertőzést okozó mikroorganizmusokkal szemben is.

Termék leírás:

Márkanév: Betnovate-N krém
Összetétel: Betametazon + Neomycin
Gyártó: Glaxo SmithKline Pharmaceuticals Ltd.
Forma: cső
Csomagolás: 20 gm 1 csőben

Milyen előnyei vannak a Betnovate-N krémnek?

A bakteriális bőrfertőzések kezelésében: A Betnovate-N krémet olyan bőrbetegségek kezelésére használják, mint az ekcéma, a pikkelysömör, a súlyos rovarcsípés, a szúró hő és más típusú kiütések. Csökkenti a duzzanatot, bőrpírt és viszketést, így segít megelőzni a karcolódást, amely tovább irritálhatja a bőrt.

Hogyan működik a Betnovate-N krém?

A Betnovate-N krém betametazon-valerátot tartalmaz
amely az úgynevezett szteroidok és az antibiotikum neomicin-szulfát nevű gyógyszerek csoportjába tartozik. A szteroidok segítenek csökkenteni a bőr bőrpírját, duzzanatát és irritációját (ami blokkolja bizonyos kémiai hírvivők (prosztaglandinok) termelését). Az antibiotikumok segítenek a bakteriális fertőzések kezelésében. Megállítja a baktériumok szaporodását a bőrön, megakadályozva a létfontosságú fehérjék szintézisét, amelyekre a baktériumok az életfontosságú funkciók ellátásához szükségesek.

Milyen mellékhatásai vannak a Betnovate-N krémnek?

A mellékhatások többsége csekély, és elmúlik, mivel a test reagál a gyógyszeres kezelésre. Ha nem múlnak el, vagy aggódik miattuk, konzultáljon orvosával.

-> Égő érzés
-> Bőrviszketés
-> Pirosság
-> Kiütések
-> Pigmentáció
-> Túlzott szőrnövekedés
-> A bőr helyi elvékonyodása
-> Változás a bőr színében

Óvintézkedések és figyelmeztetések a Betnovate-N krémről:

Fontos, hogy tájékoztassa kezelőorvosát, ha már szed vagy nemrégiben szedett más gyógyszereket ugyanarra vagy más betegségre. Ezt a gyógyszert óvatosan és körültekintően kell alkalmazni terhes és szoptató nők számára. Nem szabad használni ezt a gyógyszert, ha megerősített allergiája van rá. Beszéljen orvosával arról, hogy alternatív kezelést írnak elő az Ön állapotára vonatkozóan.

Betnovate-N krém ömlesztve a szállítótól és az exportőrtől

Ha a Betnovate-N krémet ömlesztve, nagykereskedelmi áron szeretné megrendelni, közvetlenül kapcsolatba léphet velünk, vagy ellátogathat weboldalunkra. Az Oddway International gyógyszermárkák exportőre, importőre és ömlesztett szállítója a márkás gyógyszereknek. Világszerte generikus és márkás gyógyszereket kínálunk, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Japánt, Kínát, Hongkongot, Ausztráliát, Új-Zélandot, Szingapúrot, Romániát, Magyarországot, Oroszországot, Kenyát, Malajziát és Európát. További információért hívjon minket a + 91-9873336444 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a sales@oddwayinternational.com e-mail címen.

Tovább
«
123
0 db

Oddway International

blogavatar

Oddway International premier service, patient support and commitment to offering quality pharmaceutical products are all reasons that medical professionals seek out our services. Oddway international is committed to offering much more than just breakthrough medications. Learn more about the value-added services we provide to our customers.

Utolsó kommentek