Mi az Axentri tabletta?

Az Axentri 150 mg tabletta az antiretrovirális gyógyszerek csoportjába tartozik. A HIV (humán immunhiányos vírus), az AIDS-t okozó vírus (szerzett immunhiányos szindróma) kezelésére szolgál. Megakadályozza a HIV-vírus bejutását az emberi testbe, és ezáltal ellenőrzi a fertőzést. Az Axentri 150 mg tabletta nem gyógyítja meg a HIV-t vagy az AIDS-et, és csak segít csökkenteni a HIV-mennyiséget a szervezetében.

Ez segít csökkenteni a HIV-vel kapcsolatos szövődmények kockázatát és növeli az Ön élettartamát. A HIV egyéb gyógyszerészeti termékeivel együtt írják fel.

Termék leírás:

Márkanév: Axentri Tablets
Összetétel: Maraviroc 150mg
Forgalmazza: Emcure Pharmaceuticals Ltd.
Forma: tabletta
Csomagolás: 60 tabletta csomagolásban
Származási ország: India

​​

Hogyan kell bevenni az Axentri 150mg tablettát?

Az Axentri 150 mg tablettát az orvos utasítása szerint vegye be. Használjon tablettát egészében. Javasoljuk, hogy ne rágja meg, ne törje össze és ne törje össze a tablettát. Az Axentri 150 mg tablettát étkezés közben vagy attól függetlenül kell bevenni. De meg kell enni a megadott időpontban.

Az Axentri Tablet előnyei:

Az Axentri 150 mg tabletta megakadályozza a HIV-vírus növekedését a szervezetben. Segít a fertőzések kezelésében és javítja az immunrendszert. Ez csökkenti annak esélyét, hogy szövődményeket, például új fertőzéseket kapjon, és javítja az életminőségét. Ezt a gyógyszert mindig más antiretrovirális gyógyszerekkel együtt szedik.

Ez nem a HIV vagy az AIDS kezelése, és nem alkalmazható a HIV megelőzésére véletlen kockázatnak való kitettség után. Fontos, hogy ezt a gyógyszert az orvos által ajánlott dózisnak megfelelően írja fel. Ha az összes adagot megfelelő mennyiségben és időben veszi be, jelentősen megnő a gyógyszerkombináció hatása, és csökken annak a valószínűsége, hogy a HIV-fertőzése rezisztenssé válik az antiretrovirális gyógyszerekkel szemben. A gyógyszer szedése azonban nem akadályozza meg abban, hogy HIV-t továbbítson más embereknek.

Milyen mellékhatásai vannak az Axentri Tabletnek?

Hányinger
Kiütés
Vérszegénység (alacsony vörösvértestszám)
Álmatlanság (alvási nehézség)
Gyengeség
Megnövekedett májenzimek
Hasi fájdalom
Puffadás
Étvágytalanság
Depresszió

Az Axentri tabletta figyelmeztetései és óvintézkedései:

Allergia

Vese / májbetegség

Óvatosan kell alkalmazni terhes nőknél és szoptató anyáknál.

12 évesnél fiatalabb gyermekeknél az Accentri 150 mg tabletta alkalmazása nem ajánlott.

Ne vezessen és ne kezeljen nehézgépeket a gyógyszer szedésével együtt, mivel az szédülést okozhat.

Az Axentri 150 mg tabletta szedése alatt és 12 héttel a tabletta abbahagyása után hatékony fogamzásgátlót kell alkalmaznia.

A gyógyszeres kezelés során ismételt vérvizsgálatra lesz szükség a vérsejtek, a máj és a vesék működésének és elektrolitszintjének ellenőrzéséhez.

A gyógyszerrel végzett kezelés során ellenőrizni kell a vércukorszintjét.

Ha megfelel a fent felsorolt ​​feltételeknek, haladéktalanul forduljon orvosához a legjobb kezelés érdekében.

Axentri 150mg tabletta exportőr, szállító és nagykereskedő

Vásároljon ömlesztve Axentri tablettát nagykereskedelmi áron. Az Oddway International vezető HIV-ellenes gyógyszer - az Axentri tabletta exportőre, szállítója és nagykereskedője. Kiváló minőségű márkás és generikus gyógyszeripari termékeket tudunk nyújtani ügyfeleink számára, különböző csomagolási lehetőségekben, igényeik szerint és időben történő szállítással. Az Oddway International-nél minden generikus gyógyszert és gyógyszerkészítményt nagyon kedvező áron vásárolhat meg. Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékekről.