Az imatinibet krónikus mielogén leukémia és akut limfocita leukémia (mind a CML, mind az AML a vérrák típusai) és a gyomor-bélrendszeri stromális daganatok bizonyos típusainak kezelésében alkalmazzák.

Imatinib tabletta ip 400 mg munka:

Az Imatinib 400 tabletta rákellenes gyógyszer. Fehérje enzim, a bcr-abl tirozin-kináz, amely felelős a rákos sejtek kóros proliferációjának növekedéséért. Ez a gyógyszer gátolja a szaporodást és apoptózist (tervezett sejthalált) indukál a bcr-abl pozitív sejtekben (rákos sejtek). Így működik a rák terjedésének megállítása vagy lassítása.

Imatinib 400 mg márkák :

Imanib Imatinib 400 mg tabletta
Cadinib Imatinib 400 mg tabletta
Imatib 400 mg imatinib tabletta
Glivec 400 mg imatinib tabletta

imatinib 400 mg mellékhatások:

súlyos hólyagos bőrkiütések
sárguló bőr és szem (sárgaság)
emésztőrendszeri vérzés
gyengeség és légszomj
súlyos fejfájás
duzzanat
súlyos influenzaszerű tünetek
könnyű véraláfutás vagy vérzés
gyors vagy lüktető szívverés
rendkívüli fáradtság
hirtelen vagy megmagyarázhatatlan súlygyarapodás
duzzanat (különösen az alsó lábszáron / a szem körüli területen)
fekete vagy véres széklet
sötét vizelet
kávézaccnak látszó hányás.

Imatinib óvintézkedések:

Az imatinib szedése előtt beszéljen kezelőorvosával, ha allergiás bármely más gyógyszerre. A termék tartalmazhat inaktív összetevőket, amelyek allergiás reakciókat vagy más súlyos problémákat okozhatnak.

A gyógyszerek alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával, ha bármilyen kórtörténete van:

Májbetegség
Vesebetegség
Pajzsmirigy alulműködés
Szívbetegség
Magas vérnyomás
Pangásos szívelégtelenség
Gyomorfekély
Cukorbetegség
Kemoterápia

Az imatinib fertőzéseket okozhat, és ronthatja a helyzetet. Kerülje a kapcsolatot olyan emberekkel, akik olyan fertőzésekben szenvednek, amelyek másokra is átterjedhetnek, például bárányhimlő, étkezés és influenza. Beszéljen orvosával, ha bármely vírusfertőzésnek van kitéve.

Imatinib 400 mg online rendelés?

Ha online szeretne rendelni Imatinib 400mg Tablettát az Oddway International-tól kedvezményes áron, az Oddway International egy indiai megbízható tengerentúli gyógyszergyártó, az Imatinib Tablets nagykereskedelmi áron kapható. Eredeti vérrák elleni gyógyszereket exportálunk a tengerentúlra, beleértve az USA-t, Japánt, Szingapúrot, Hongkongot, Tajvanot, Kínát, Egyesült Arab Emírségeket, Fülöp-szigeteket, Vietnamot, Malajziát stb. És más országokat.