A Pulmofib 200 mg tabletta idiopátiás tüdőfibrózis kezelésére szolgál. Csökkenti a hegeket és a duzzanatot a tüdőben, és segíti a jobb légzést.

Termék leírás:

Márkanév: Pulmofib
Összetétel: Pirfenidon 200mg
Gyártó: MSN Laboratories
Forma: Tabletta
Származási ország: India

A Pulmofib 200 mg tabletta működik:

A Pulmofib 200 mg tabletta antifibrotikus gyógyszer. A fibrózis (hegesedés) és a tüdőben fellépő duzzanat csökkentésével működik. Ez megkönnyíti a légzést.

Pulmofib 200 mg javallat:

A Pulmofib 200 mg pirfenidont tartalmaz, amely a piridonok nevű gyógyszercsoportba tartozik. Enyhe vagy közepesen súlyos idiopátiás tüdőfibrózis kezelésére alkalmazzák felnőtteknél. Az idiopátiás tüdőfibrózis olyan állapot, amikor a tüdőben lévő szövetek megduzzadnak és hegesednek, ami légzési nehézséghez vezet. Ez a gyógyszer segít csökkenteni a hegeket és a duzzanatot a tüdőben, és segít a jobb légzésben.

A 200 mg pulmofib pirfenidon tabletta mellékhatásai:

Hányinger:

Próbálja meg bevenni ezt a gyógyszert étkezés vagy snack után, vagy közvetlenül utána, és ragaszkodjon az egyszerű étkezéshez, és ne fogyasszon gazdag vagy fűszeres ételeket.

Hasmenés:

A kiszáradás elkerülése érdekében igyon sok folyadékot, például vizet vagy tököt. Ne vegyen be más gyógyszert anélkül, hogy orvoshoz fordulna.

Fejfájás:

Helyezzen meleg vagy hideg vizes zacskót a fejére. Pihenjen egy csendes és sötét szobában. Igyál teát vagy kávét.

Szédülés:

Kelj fel, és mozogj, hogy ébren érezd magad, szundíts egyet és aludj el az álmosságtól. Adjon szünetet a szemének a fáradtság elkerülése érdekében, és fogyasszon egészséges ételeket az energia növelése érdekében.

Köhögés:

Fogyasszon folyadékot, amely elvékonyítja a torkában lévő nyálkát. Szívja köhögéscseppeket vagy kemény cukorkákat.

Pulmofib Pirfenidone 200 mg tabletta Óvintézkedések:

Ne használja a Pulmofib 200mg Tablettát, ha allergiás a - Pirfenidone-ra

Ha szívbetegsége, máj- vagy vesebetegsége, kábítószer- vagy alkoholfüggősége van, konzultáljon kezelőorvosával a Pulmofib 200 mg tabletta alkalmazása előtt.

Ha allergiás bármely gyógyszerre vagy ételre, konzultáljon orvosával a gyógyszer használata előtt.

Ezt a gyógyszert orvosának felügyelete mellett használja.

A mellékhatások elkerülése érdekében forduljon orvosához, ha már más gyógyszereket szed.


Vásároljon online Pulmofib 200 mg tablettát az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Oroszországból, Japánból, Törökországból, Egyesült Arab Emírségekből

Vásárolhat online nagykereskedelmi Pulmofib 200mg Tablettát, és egyetlen kattintással elérhető legjobb minőségű gyógyszereket kaphat a világ bármely pontjára. Elkötelezettek vagyunk a biztonságos, megbízható és rendkívül megfizethető OTC gyógyszerek eljuttatása mellett az ügyfelek felé.